Metronun 2022 yılının ilk yarısında yolcu taşımaya başlamasını beklediklerini söyleyen İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, “Metro durağı projemize yaklaşık 800 metre mesafede. Açıldığında hem bölge sakinlere büyük ulaşım kolaylığı sağlayacak, hem de bölgenin ve projemizin değerini artıracak” dedi.

Doğayla iç içe bir yaşam sunan, İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden Pendik’te inşa ettiği ‘Ondörtüç Pendik’ projesinde sakinlerine hızlı ve güvenli ulaşım kolaylığıyla da ayrı bir konfor sunuyor. Şehrin karmaşasından uzak doğayla iç içe bir yaşam vaat eden proje, açılışına sayılı günler kalan Pendik-Tavşantepe Metrosu’yla da şehrin her noktasına kolayca ulaşma fırsatı sunuyor.

Yapımı devam eden Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı arasındaki metro hattının Ondörtüç Pendik’e birkaç dakikalık yürüme mesafesinde bulunduğunu hatırlatan İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık “Metronun açılmasına sayılı günler kaldı. 2022 yılının ilk yarısında faaliyete geçmesini bekliyoruz. Tavşantepe Metrosu projemize yaklaşık 800 metre mesafede bulunuyor. Açıldığında bölge sakinlere çok büyük ulaşım kolaylığı sağlayacak. Ayrıca bölgenin değerine de değer katacak. Yetkililer Tavşantepe-Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı metrolarında çalışmaların tüm hızıyla sürdüğü bilgisini veriyor. Pendik-Tavşantepe Metro İstasyonu'ndan başlayıp Sabiha Gökçen Havalimanı'nda sona eren 7,5 kilometrelik metro hattında dört tane istasyon bulunuyor” dedi.

Pendik'in merkezinde yer alan 'Ondörtüç Pendik' projesi, merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çekiyor. Proje, bölgenin en büyük alışveriş merkezi Viaport’a da çok kısa sürede ve

kolay bir şekilde ulaşma imkânı sunuyor. Ödüllü mimar Turgut Toydemir imzasını taşıyan proje, dört bir yanı sağlık kuruluşlarıyla çevrili ve özel hastanelerin yanı sıra Marmara

Üniversitesi Hastanesi'ne 3 dakikalık mesafede yer alıyor. 'Ondörtüç Pendik', Sabiha Gökçen Havalimanı ile hızlı feribota ise 15 dakika ve eğitim kurumlarına da komşu olacak mesafede konumlanıyor.

İnsay Yapı hakkında:

Grubun temelleri 1979 yılında ağırlıklı mobilya sektörüne toptan boya, vernik, tiner, polyester malzemeleri tedariki yapan İhsan Boya San. ve Tic. Ltd. Şti.’nin kuruluşu ile atıldı. 1994 yılında grubun amiral gemisi Kolsuzlar Kimya San. ve Tic. AŞ. ile bir çok endüstriyel tesisin ana girdisi konumunda olan 50’yi aşkın kimyevi maddenin dış ticareti, depolanması ve lojistiğinin sağlanmasına yönelik yatırım yapıldı.1997 yılına gelindiğinde grubun üretici firması olan İhsan Kimya Boya San. ve Dış Tic. Ltd. Şti.’nin kuruluşu tamamlandı. Böylelikle sanayi tipi endüstriyel ve sentetik tinerlerin üretimine başlandı. Daha sonra 40 yıllık tecrübe ve sermaye birikimini gayrimenkul sektöründe kazandırmak üzere, 2011 yılında İnsay Yapı San. ve Tic. AŞ’yi kuruldu. Ankara’da 119 konuttan oluşan Elit Manzara Beytepe projesi ile İstanbul Pendik’te 252 konutluk Ondörtüç projesini hayata geçirdi. Önümüzdeki dönemde yeni projelerin hazırlıklarını da sürdüren İnsay Yapı, güçlü kadrosu ile sektörde söz sahibi aktörler arasında yer almaktadır.

0216 3141414 www.insayyapi.com www.ondortuc.com.tr www.kolsuzlarkimya.com