Banka kampanyaları bitmek bilmezken bir bankadan dev bir kampanya haberi geldi. Banka müşterisi olanlara çekilişle iPhone 14 verileceği duyuruldu. Yapılan duyuru ile birlikte kampanya şartları verildi. Peki iPhone 14 kampanya şartları neler? Kampanyaya başvuru işlemleri nasıl yapılabilir? Detaylar işte sizlerle...

QNB Finansbank’tan iPhone 14

Avaztürk.com'un haberine göre Bankalar arasında yaşanan rekabete son nokta QNB Finansbank’tan geldi. Nisan ayında QNB Mobil uygulamasına giriş yapan kişilere Finansbank, çekilişle 3 iPhone 14'ten birini kazanma şansı sunuyor. Finansbank, iPhone 14 kampanya katılım sağlayan kişiler QNB Mobil’e diğer banka hesabını eklemesi durum ekstradan +1 çekiliş hakkı kazanacağı bilgisi verildi.

iphone 15 yeni model

Banka müşterisi değilseniz eğer QNB Mobil’i ücretsiz bir şekilde indirebilir ve banka müşterisi olabilirsiniz. QNB Finansbank Müşterisi olan kişiler QNB Mobil’e giriş yaparak çekilişe katılma hakkına sahipler. iPhone 14 hediye kampanyası 30 Nisan 2023 tarihinde sona erecektir. Bu tarihe kadar çekiliş kazanma fırsatınız bulunuyor.

Finansbank kampanya detayları

Kampanyaya 1–30 Nisan tarihleri arasında QNB Mobil uygulamasına giriş yapan kişiler kampanyaya katılım sağlayabilir. QNB Mobil uygulaması kullanımı teşvik edilmesi amaçlanarak yapılan bu yeni kampanyaya TC kimlik numarası ve finans şifre bilgileriyle giriş yapan kişilere katılımı onay verilmesi durumunda çekiliş hakkından faydalanabilecek.

Kampanya katılım şansı en fazla 2 ile sınırlı tutulmuştur. Çekiliş ile ilgili sonuçlar ise 5 Mayıs 2023 tarihinde saat:11.00’de yapılacaktır. Söz konusu çekiliş QNB Finansbank A.Ş. Toplantı Salonunda gerçekleşecek. Çekişin yapılacağı açık adres Esentepe Mah. Büyükdere Cad. Kristal Kule Binası No:215 Şişli/ İSTANBUL’dur. Çekiliş sonun da 3 kişi 33 bin 181,60 TL değerinde iPhone 14

128 GB telefon kazanacaktır.

Finansbank’ın iPhone 14 128 GB telefon kazanmak için daha detaylı bilgileri Finansbank resmi web sitesi üzerinden bulabilirsiniz.