Hayata geçirdiği yenilikçi projeler ile gayrimenkul sektörünün gelişimine yön veren, birçok prestijli projede imzası bulunan 65 yılı aşan tecrübesiyle sektörün lider marka konumunu her daim koruyan Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk markalı lüks konut projesi Nidapark Göcek’i hayata geçiriyor.

Marinaların, koyların ve sakin bir yaşamın kesiştiği Göcek’te, daha önce düşünülmemiş konforu ve hayatı sunan proje, toplam 22 bin 146 metrekare alan üzerinde yer alıyor. Müstakil villa konsepti ile sahiplerine özel ve seçkin bir hayat sunan 32 villalık butik projede, 4+1 ve 3+1 farklı villa seçenekleri bulunuyor. Projede yer alan villaların metrekare büyüklükleri ise 238 ila 440 metrekare arasında değişiyor.

Marinalara 5 dakika uzaklıkta

Nidapark Göcek ev sahibinin marinalara beş dakikada ulaşabileceği mesafede yer almasıyla tekne sahiplerinin deniz ile ulaşımında birçok kolaylık sağlıyor. Nidapark Göcek, şehir merkezindeki tüm sosyal alanlara yakın, kısa yürüme mesafesinde konumlanıyor. Dalaman Havalimanına 17 dakika sürüş mesafesinde olan proje, Fethiye şehir merkezine ise 23 dakika sürüş mesafesinde yer alıyor.