Tahincioğlu Gayrimenkul’ün Ataşehir’de hayata geçireceği kısa katlı yeni projesi olan Nidapark Ataşehir’de ön satışlar devam ediyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından geliştirilen Nidapark Ataşehir projesi az katlı mimari ile geliştiriliyor. Ön talep aşamasında olan projede daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak planlandı.

Tahincioğlu, "Nidapark" markasıyla büyümeye devam ediyor. Şehrin pozitif enerjisini yansıtmayı amaçlayan Tahincioğlu, Nidapark Ataşehir adı verilen yeni projesi için ön talep toplamaya başladı. 

Küçükbakkalköy Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Nidapark Ataşehir projesi Dudullu ve Kayışdağı caddelerine oldukça yakın bir noktada bulunuyor. Kozyatağı Metro İstasyonu'na yakın bir konumda bulunan proje, Carrefour Alışveriş Merkezi'ne de yakın.

Az katlı ve yatay mimarisi, açık hava çarşısı, yüksek tavanlı galerili bahçe dubleksleri ve geniş balkonları ile dikkat çeken Nidapark Ataşehir, yeni hizmete giren Dudullu-Bostancı metro hattının yanı başında ve İstanbul Finans Merkezi’nin yakınında yer alıyor.