Dünyanın bir çok ülkesinde çok farklı projelere imza atmış olan Millstone markasıyla Batı Karadeniz Kıyısı Akçakoca’da hayata geçireceği yeni projesi için gün sayıyor. Proje detayları ve bilgileri çok kısa sürede siz değerli okuyucularımzıla paylaşacağız.

optimal3

Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerinden biri olan Optimal, Millstone markasıyla Batı Karadeniz Kıyısı Akçakoca’da hayata geçireceği yeni projesi Kalekoyu’nu ve gelecek dönem Gayrimenkul Yatırım hedeflerini paylaşacak Optimal Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Özdemir’in çok kısa zamanda satışa çıkaracağı proje hakkında bilgi ve detaylı haberleri çok kısa zamanda basın buluşmasıyla haberdar olacaksınız.

Optimal Hakkında

Kurulduğumuz günden bu yana yaptığımız işe gösterdiğimiz saygı hayallerimizin hedef, hedeflerimizin de gerçek olmasını sağladı.

2010 yılında kurulan ve günümüze kadar birçok prestijli projeyi yüz akıyla teslim eden OPTIMAL bugün; genç, dinamik, güncel ve deneyimli kadrosu, yıllar içerisinde oluşan uzman iş ortakları ve en önemlisi edindiği tecrübe ile sektörün birçok farklı alanında faaliyet göstermektedir.

Ulusal ve Uluslararası alanda Konut, Otel, Ofis, AVM, Eğitim Yapıları, Spor Tesisleri, Medikal ve Sanayi Yapılarının projelendirme ve yapım süreçlerinin sevk ve idaresini baştan sona gerçekleştiren OPTIMAL, Özel ve Kamu Sektörlerinde geniş müşteri ağı ve birbirinden değerli tecrübe çeşitliliğine sahiptir.

İki yüze yakın beyaz yakalı çalışanı ile OPTIMAL, Merkez Ofis İstanbul, Ankara, Bursa ve Cezayir’de bulunan şube ofisleri ile hali hazırda Türkiye’de on farklı şehirde ve Yurtdışında Cezayir ve Katar’da çeşitli projeler yürütmektedir.