İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap arsa ihalesi kapsamında hayata geçirilecek olan proje, sahip olduğu özellikleriyle tüm ihtiyaçlara cevap verecek şekilde inşa edilecek .

 Majör Gölyaka projesi 182 bin metrekarelik alan üzerinde yükselecek.

Toplamda 60 bin 95 metrekarelik arsaya sahip konut alanından meydana gelen Majör Gölyaka projesinde 5 bin 480 metrekarelik cami ve 122 bin metrekarelik park alanı yer alıyor. 

İstanbul'da değeri her geçen gün yükselen Avcılar Firuzköy aksı yepyeni bir projeye merhaba demeye hazırlanıyor. Emlak Konut GYO ortaklığıyla hayata geçirilecek olan Majör Gölyaka, Cevahir Yapı imzasıyla yükselecek.

Yatay mimari tarzının örnekleri arasında yerini alacak olan proje, modern şehirleşmenin en yeni imzası olarak İstanbul'daki yerini alacak. Avcılar Firuzköy 2. Etap arsa ihalesi kapsamında hayata geçirilecek olan proje, sahip olduğu özellikleriyle tüm ihtiyaçlara cevap verecek şekilde tasarlandı. Projeye konu arsanın ihalesini Cevahir Yapı & HB Grup ortaklığı 4 milyar 745 milyon liralık satış toplam geliri teklifiyle kazanmıştı.

Ortaklık, Emlak Konut GYO'ya ise yüzde 35 oranında 1 milyar 661 milyon liralık arsa payı rakamını vermeyi taahhüt etmişti.