Geniş ve rahat park imkanına sahip otoparkınızla, elektrikli araçlarınızı şarj istasyonunda şarj ederken gözünüz arkada kalmayacak.

Villa konforunda az katlı mimari yapısı ve aileler için özel tasarlanmış yaşam alanları ile Üsküdar'ın kalbinde yükselen projemizde daire tiplerini incelemek için formu doldurabilirsiniz.

Daha Azı İle Yetinmeyin! Lale Kısıklı Konakları’nda 3 oda 1 salondan, 6 oda 2 salona kadar ferah yaşam seçenekleri ile 50m²’ye varan teras anları sizin için özel tasarlandı.

Doyasıya Eğlence Doyasıya Oyun! Her zaman en çok da onların mutluluğunu düşündüğünüzü biliyoruz. Çevredeki en gözde okullara yakınlığı ile Lale Kısıklı Konakları’nda çocuklarınız için keyifli bir sosyal hayat tasarlandı.

Kisikli_Konaklari_Vaz_Aci_26_Baski_B

Kapılarınızı Bahar Kampanyamızın Avantajlarına açmak için tıklayın!

Geniş ve rahat park imkanına sahip otoparkınızla, elektrikli araçlarınızı şarj istasyonunda şarj ederken gözünüz arkada kalmayacak.

Basketbol sahası ile Lale Kısıklı Konakları’nda, çocuklar çok eğlenecek. Gençler için sosyal hayat çok daha eğlenceli.

Lale Kısıklı Konakları’nda, fitness salonunuz evinize çok yakın. İstediğiniz zaman spor sizin için artık lüks değil.

Kapalı yüzme havuzu ve çocuklara özel yüzme havuzuyla 4 mevsim ailenizle eğlenmenin, sağlıklı yaşamın keyfini çıkarın.

Kısıklı’nın Kalbinde İstanbul’un Merkezinde! Aileniz için tasarlanmış yeni karma yaşam, hastane ve açık butik AVM konseptinin konforu ile elinizin altında.

İstanbul’dan uzak kalmadan bahçe yaşamına dokunmak Lale Kısıklı Konakları kadar yakın…

Geniş Balkonlarınızda Keyifli Zamanlar! Çağdaş ve klasik mimari tasarımın buluştuğu geniş balkonları ile yeni hayatınızda ki tüm detaylar titizlikle düşünüldü.

200 m² Size Özel Geniş Bahçeler! Lale Kısıklı Konakları’nda, geniş bahçe konseptiyle sevdiklerinizle birlikte hayatın keyfini sürün.

Villa Konforunda Yaşam Sizleri Bekliyor! Az katlı ve geniş bahçeli yaşam İstanbul’un kalbinde aileniz için yeniden hayat buluyor.

Projemizin lokasyon avantajlarını inceleyelim 

Projemiz;

15 Temmuz Şehitler Köprüsü 5 dakika mesafede

Beşiktaş Meydanı 12 dakika mesafede

Avrasya Tüneline 16 dakika mesafede yer almaktadır.

Telefon:
+90 216 341 52 53

e-Mail:
[email protected]

WhatsApp:
+90 552 264 92 92