Kösen Grup tarafından inşa edilen Kösen Vills Botanik projesi 78 bin 750 metrekarelik arsa üzerinde kuruluyor. 53 adet dubleks villadan oluşan projede villalar 5+1 tipinde, brüt 470, net 408 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. Her villa arasının 12 metrelik genişlikte olduğu projede her villaya ait 2 araçlık üstü kapalı olmak üzere toplamda 4 araçlık otopark yeri ayrıldı.

Lüks, konfor, kalite ve ayrıcalıklarla dolu bir yaşam. Hobi Bahçeleri Huzur ve bol bol enerji toplayacağınız, harika hobi bahçeleri sizi bekliyor olacak. Çocuklarınızın enerjilerini atıp, yeteneklerini geliştirebileceği güvenle tasarlanmış oyun alanları, Açık ve Kapalı Yüzme Havuzu Özel olarak tasarlanan açık ve kapalı yüzme havuzunda günün stresi ve yorgunluğundan uzaklaşarak kendinizi şımartın.

Açık ve Kapalı Kafe Alanı ve Site İçi Market Tüm istek, ihtiyaçlarınız için site içi market ve günün yorgunluğundan arınıp hoşça vakit geçireceğiniz açık ve kapalı Kafe alanı mevcuttur.

Kösen Vills Botanik projesi

Profesyonel Fitness Salonu En iyi ekipman, hizmet çalışmaları ve keyifli alanlarıyla,

hem eğlenebilecek hem de tüm aktivitelerden Kösen Vills sakinleri konfor içinde faydalanacak.

Basketbol Sahası Aktif bir sosyal yaşam, farklı birçok spor dallarıyla dizayn edilmiş sahalarda evinizden uzaklaşmaya gerek kalmadan dilediğiniz an kıyasıya rekabetin tadını çıkaracaksınız. 2 km Yürüyüş ve Koşu Yolu Sevdiklerinizle spor yaparken doğanın keyfini çıkaracağınız 2 km site içi yürüyüş yolu 1,2 km Bisiklet Yolu1,2 km site içi bisiklet yolu ile güvenli bir sürüş alanına sahipsiniz. Ayrıca site içerisinde bisikletleriniz için park alanları da düşünüldü.

Mini Golf Sahası, Sauna, Fin Hamamı, Tenis Kortu, Çocuk Parkı, hepsi Kösen Vills sizler için tasarlandı ailenizle mutlu ve huzurlu bir yaşam için sizleri satış ofisimize bekliyoruz.

Bize ulaşmak çok kolay ve zahmetsiz Gölbaşı merkez 5 dk. Şehre 10 dk. Mesafede gözlerden uzak, şehrin içinde ve ulaşımı kolay.

Tel: 444 1 861

Bize Ulaşın : Ballıkpınar Mahallesi, 1926. Sk. No:2,

Gölbaşı/Ankara