Selçuklu Belediyesi de bu kapsamda Antakya ve İskenderun’daki çalışmalara çevre temizliğinin sağlanması başta olmak üzere moloz kaldırma, alt yapı çalışmaları gibi faaliyetleriyle aralıksız destek oluyor.KONYA (İGFA) - 11 ilde gerçekleşen ve tüm Türkiye’yi derinden sarsan depremin yaraları sarılmaya devam ediyor.

Bölgede çalışmalarını Konya Büyükşehir, Karatay ve Meram Belediyesi iş birliğinde sürdüren Selçuklu Belediyesi Antakya ve İskenderun’da çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalarını titizlikle yürüten Selçuklu Belediyesi  bölgenin temizliği, çevre sağlığının temin edilmesi, konteyner kentlerin alt yapı çalışmalarına sağladığı katkılarla sahadaki faaliyetlerini sürdürüyor. Ayrıca Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de çadır kent alanlarına çocukların  yüzlerinin bir nebze  gülmesi adına oyun grupları montajı da gerçekleştirdi.

Antakya ve İskenderun’da çalışmaları titizlikle sürdürdüklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, bölgede Konya Büyükşehir, Selçuklu, Karatay ve Meram Belediyesi olarak çalışmalarımızla Konya’nın orada olduğunu ve bundan sonra da tüm depremzede vatandaşlarımızın yanında olacağını hissettirmenin gayretinde olduklarını belirtti. Başkan Pekyatırmacı, birlik olarak depremin açtığı yaraların üstesinden Allah’ın izniyle geleceklerini kaydetti.