Kempinski Hotel The Dome Belek, misafirlerimizin damağında kalacak tatlar ile, geleneksel lezzetlerin dışında dünya mutfaklarından özel olarak seçtiğimiz yemeklerin organik ürünler ile harmanlayıp misafirlerimize sunmaktadır.

Kempinski Hotel The Dome Belek, misafirlerimizin damağında kalacak tatlar ile, geleneksel lezzetlerin dışında dünya mutfaklarından özel olarak seçtiğimiz yemeklerin organik ürünler ile harmanlayıp misafirlerimize sunmaktadır. Kempinski Hotel The Dome Belek ünlü şef ve ekibi, gastronomi rüzgarında, çevresel duyarlılıkla üretilmesini, hazırlanmasını ve misafirlerimiz tarafından tüketilmesine özen gösteriyor.

Kempinski Hotel-

Antalya Belek’in yaz sezonunu keyifli hale getiren, beyaz kumlar üzerinde konumlanmış olan Palm Lounge’da misafirlerimiz öğle yemeklerinde salata çeşitlerinden, deniz ürünlerine, ızgara, burger ve vejetaryen seçenekleriyle özel lezzetleri deneyimlerden, DJ performansın yanı sıra Saksafon ve Keman eşliğinde unutulmaz anlar yaşarken, akşamları da keyifle içeceklerini yudumlayıp, canlı müziğin keyfini çıkarıyor.

Misafirlerimiz aynı zamanda İtalyan, Asya ve Balık A’la Carte ve villa bölgesinde açılan Sofra By The Lake restoranında, şeflerimizin elinde çıkan eşsiz lezzetleri deneyimlemektedir.

Yetenekli barmenlerimizin elinden özenle çıkan, “The Breeze” Kempinski Hotel The Dome Belek’in özel imzalı kokteyli, sıcak bir yaz gününde ferahlatıcı etkiye sahip. Sürdürülebilirlik kapsamında, Acıbadem kokteyli ve bahçemizden toplanmış misket limonları ile zenginleştirilmiş aroması bu yepyeni kokteyle özgün tadını veriyor.