Kayseri Büyükşehir, Kahramanmaraş’ta depremin yaralarını sarmaya çalışırken, temel ihtiyaçların bölgeye sevkine devam ediyor.Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (KASKİ) tarafından 21 adet su deposu deprem bölgesi Kahramanmaraş’a gönderildi.

7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremler sonrası ilk dakikalardan itibaren Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç önderliğinde deprem bölgesine destek çalışmalarını sürdüren Kayseri Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç duyulan her alan ve noktada hummalı çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Kahramanmaraş’ta ivedi bir şekilde altyapı çalışmalarına başlayan ve önemli bir aşama kaydeden Kayseri Büyükşehir Belediyesi ekipleri deprem bölgesinde fedakârca görevini yerine getirirken, Kayseri’de de Büyükşehir’in ilgili birimleri gelen talepler doğrultusunda bölgeye destek çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Temel ihtiyaç maddelerinin başında gelen su tedariği konusunda Büyükşehir ekipleri deprem bölgesinde gerekli altyapı onarım çalışmalarını sürdürürken, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (KASKİ) de su temini sağlanması amacıyla 2 bin ve 3 bin litrelik su depolarının yer aldığı 21 adet su deposunu Kahramanmaraş’a gönderdi.

Her türlü ihtiyacın karşılanması için özverili bir şekilde gayret gösteren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, su depolarını ihtiyaç duyulan noktalarda depremzedelerin istifadesine sunacak.