TOKİ Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura çekilişi 1 Nisan'da başlamıştı ve 19 Nisan 'a kadar sürecek. Kura sonuçları e-Devlet ekranından sorgulanabiliyor. Kura çekilişi Bağcılar Olimpik Spor Merkezi Salonu'nda noter huzurunda ve canlı yayında yapılıyor. TOKİ genç kategorisinden başvuranlar tarih araştırmalarına başladı. Peki, TOKİ genç kura çekimi ne zaman? İşte TOKİ İstanbul Arnavutköy, Başakşehir genç kura çekim tarihleri...

Murat Kurum Toki Konutları

"TOKİ genç kura çekimi ne zaman?" sorusu arama motorlarında hız kazandı. 28 bin 340 konut hak sahibi için kuralar devam ediyor. 250 bin konutun en son kura çekimleri İstanbul'da gerçekleştiriliyor. Kuralar Bağcılar Olimpik Spor Merkezi Salonu'nda noter huzurunda ve canlı yayında yapılıyor. TOKİ genç kategorisinden başvurunlar sonuçların açıklanacağı günü iple çekiyor. Peki TOKİ Arnavutköy kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ genç kurası ne zaman 2023? İşte, TOKİ canlı kura çekimi izleme ekranı ve isim listesi.

TOKİ İSTANBUL ARNAVUTKÖY, BAŞAKŞEHİR, ESENLER KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE

Arnavutköy, Başakşehir, Esenler ilçelerinde inşa edilecek 28 bin 340 konut için hak sahibi belirleme kurası ise 1 Nisan'da başladı ve 19 Nisan 2023 tarihinde sona erecek.

Kuralar Bağcılar Olimpik Spor Merkezi Salonu'nda noter huzurunda ve canlı yayında çekiliyor.

TOKİ KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE!

TOKİ İSTANBUL KURA ÇEKİMLERİ 16 MART-19 NİSAN ARASINDA TAMAMLANACAK

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi kura takvimine göre, "İlk Evim" İstanbul kura çekimleri 16 Mart-19 Nisan tarihleri arasında tamamlanacak.

16 Mart'ta başlayan Tuzla kuraları, 29 Mart 2023 Çarşamba günü sona erdi. TOKİ İstanbul Çatalca ve Silivri kura çekimi ise 30 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirildi.

Şimdiye kadar çekilişi tamamlanan konutlar için TOKİ kura sonuçları sorgulama ekranı ile hak sahibi olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz.

TOKİ KURA SONUÇLARI ÖĞRENME EKRANI!