Maslak Koru Invest İnşaat'ın bölgede bir çok yaptığı projelerden birini daha hayata geçiriyor çok kısa zamanda lansmanı gerçekleşecek olan projeye yoğun bir ilgi olacağı görülmektedir Basınla buluşmasına günler kala bizler şimdiden haberiniz olsun diye bilgilendirme yapıyoruz.

Fiyat Listesi En Kısa Zamanda Eklencektir.

Fiyat listesi ve ödeme planı henüz belli olmayan projenin detayları kısa süre içinde açıklanacak.

maslak-koru

Maslak-Ayazağa aksı yeni bir projeye daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Invest İnşaat ve Kiptaş ortaklığında hayata geçirilecek projenin adı Maslak Koru olarak açıklandı. İETT Ayazağa Garaj arsası üzerinde yer alacak projede 700'den fazla daire olması bekleniyor.

Çevredeki önemli gayrimenkul yatırımlarının yanı sıra hastane ve üniversite gibi kurumların da yer aldığı Maslak Koru projesinde ofis birimleri de yer alacak. 2025 yılı sonunda teslim edilmesi beklenen proje, Vadistanbul Alışveriş Merkezi'ne yakın konumu ile dikkat çekiyor. Invest İnşaat daha önce de aynı bölgede Invest Vadi ve Vadi Koru projelerine imza atmıştı.

49 bin 360 metrekare arsa üzerinde yer alan Maslak Koru projesinin 2 milyar Aralık yatırımla inşa edilmesi bekleniyor. Proje lokasyon olarak Levent, Etiler, Seyrantepe, Taksim, Beşiktaş, Nişantaşı gibi bölgelere yakınlığı ile dikkat çekiyor.