Fiyatları 4 milyon 500 bin TL ila 6 milyon 500 bin TL arasında değişen dairelerin satışları yüzde 0,69 faiz oranlarıyla Ziraat Bankası ve Halk Bankası anlaşmalı olarak gerçekleşiyor.


Güvenli ve konforlu projeleri hayata geçiren İnsay Yapı, İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden Pendik’te inşa ettiği ‘Ondörtüç Pendik’ projesindeki 30 daireyi satışa açtı.  Geniş yeşil alan, ferah balkon, bahçe donanımıyla tercih sebebi haline gelen ve müstakil bir yaşam vaat eden 'Ondörtüç Pendik', 9 bin metrekarelik alan üzerinde toplam 252 konut ve 15 ticari birimden oluşuyor. 

Hemen teslim, hemen tapu

Gelen ilgi nedeniyle projenin neredeyse tamamına yakın bir kısmının satışını bitirdiklerini söyleyen İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, son 30 daireyi de satışa açtıklarını belirtti. Çulhalık “İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden birinde inşa ettiğimiz 252 konut ve 15 ticari birimden oluşan Ondörtüç Pendik projemizde 30 daireyi de satışa açtık. Projemizde daire fiyatları 4 milyon 500 bin TL ila 6 milyon 500 bin TL arasında değişiyor. Kaliteli, güvenli ve yatırım değeri yüksek olan projemizin satışları yüzde 0,69 faiz oranlarıyla Ziraat Bankası ve Halk Bankası anlaşmalı olarak sürüyor. Ayrıca tamamlanarak yaşamın başladığı projemizden satın alma yapanların dairelerini hemen teslim ediyor ve tapularını yine hemen veriyoruz” dedi.
Geniş balkon ve depolama alanları…

Yüzde 85’i balkonlu dairelerden oluşan projede yer alan 2+1 ve 3+1 dairelerin her birinde yemek yenilecek kadar geniş balkonlar yer alıyor. 1+1 dairelerin çoğunda bir balkon yer alırken 3+1 dairelerde ise iki balkon bulunuyor. Projede yer alan 2+1, 3+1 konutların her birine geniş depolama alanları yer alıyor. Yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk parkı, spor alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark imkanlarının bir arada sunulduğu projede 24 saat güvenlik hizmeti de yer alıyor. 

Metroya iki dakika yürüme mesafesinde
Öte yandan; Pendik'in merkezinde yer alan 'Ondörtüç Pendik' projesi, merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çekiyor. Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı arasındaki metro hattının Ondörtüç Pendik’e birkaç dakikalık yürüme mesafesinde yer alırken, proje bölgenin en büyük alışveriş merkezi Viaport’a da çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ulaşma imkânı sunuyor. Ödüllü mimar Turgut Toydemir imzasını taşıyan proje, dört bir yanı sağlık kuruluşlarıyla çevrili ve özel hastanelerin yanı sıra Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 3 dakikalık mesafede yer alıyor. 'Ondörtüç Pendik', Sabiha Gökçen Havalimanı ile hızlı feribota ise 15 dakika ve eğitim kurumlarına da komşu olacak mesafede konumlanıyor.
 

İnsay Yapı hakkında:

Grubun temelleri 1979 yılında ağırlıklı mobilya sektörüne toptan boya, vernik, tiner, polyester malzemeleri tedariki yapan İhsan Boya San. ve Tic. Ltd. Şti.’nin kuruluşu ile atıldı. 1994 yılında grubun amiral gemisi Kolsuzlar Kimya San. ve Tic. AŞ. ile bir çok endüstriyel tesisin ana girdisi konumunda olan 50’yi aşkın kimyevi maddenin dış ticareti, depolanması ve lojistiğinin sağlanmasına yönelik yatırım yapıldı.1997 yılına gelindiğinde grubun üretici firması olan İhsan Kimya Boya San. ve Dış Tic. Ltd. Şti.’nin kuruluşu tamamlandı. Böylelikle sanayi tipi endüstriyel ve sentetik tinerlerin üretimine başlandı. Daha sonra 40 yıllık tecrübe ve sermaye birikimini gayrimenkul sektöründe kazandırmak üzere, 2011 yılında İnsay Yapı San. ve Tic. AŞ’yi kuruldu. Ankara’da 119 konuttan oluşan Elit Manzara Beytepe projesi ile İstanbul Pendik’te 252 konutluk Ondörtüç Pendik projesini hayata geçirdi. Önümüzdeki dönemde yeni projelerin hazırlıklarını da sürdüren İnsay Yapı, güçlü kadrosu ile sektörde söz sahibi aktörler arasında yer almaktadır.