15 Temmuz darbe girişimi sonrası el konulan şirketler arasında yer alan İnanlar İnşaat için beklenen karar geldi. İnanlar İnşaat mağdurları tarafından yakından takip edilen süreçte 20 Ağustos 2022 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan karar kapsamında yeni satış ilanı yayımlandı.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu “İnanlar İnşaat 138 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü” Satış Komisyonu Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda ticari ve iktisadi bütünlük satış kararı çıktı. Söz konusu karar 20 Ağustos 2022 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte kararın detayları...

TİCARİ VE İKTİSADİ BÜTÜNLÜK SATIŞ İLANI

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu “İnanlar İnşaat 138 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü” Satış Komisyonu Başkanlığından:

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun (“Fon”) kayyım olarak atandığı İnanlar İnşaat AŞ’ye ait gayrimenkullerden Fon Kurulu Kararı ile oluşturulan ve satışına karar verilen İnanlar İnşaat 138 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, 6758 sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin Değiştirilerek Kabul Edilmesine Dair Kanun’un 19 ve 20’nci maddeleri ile 5411 sayılı Bankacılık Kanunu’nun 134’üncü maddesi ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Tarafından Ticari ve İktisadi Bütünlük Oluşturan Mahcuzların Satışına İlişkin Yönetmelik (“Yönetmelik”) kapsamında, kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle cebri icra yoluyla haciz, rehin gibi yasal takyidatlardan ari olarak ihale şartnamesinde (“Şartname”) belirtilen kayıt ve şartlarla satışa çıkarılmıştır.

inanlar-1

TMSF Resmi Gazete'de bugün yayımladı! İnanlar İnşaat 138 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü satışa çıkıyor

TMSF Resmi Gazete'de bugün yayımladı! İnanlar İnşaat 138 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü satışa çıkıyor- Resim : 2

İHALE METNİNİN PDF FORMATI İÇİN TIKLAYINIZ..

Söz konusu ihale 13 Eylül 2022 tarihinde saat 14:00 itibari ile TMSF'nin konferans salonunda yapılacak.