Normkar Satış ve Pazarlama Müdürü Yiğit Uyal, toplam 21 villadan oluşan müstakil ve sosyal yaşam olanaklarını buluşturan projeyi, 15 Ocak 2023'e kadar lansmana özel avantajlı fiyatlarla yeni sahiplerine sunduklarını ifade etti.

Normkar İnşaat

Home Sasalı projesinin benzerlerine göre birçok avantaja sahip olduğunu kaydeden Uyal,

projeyi 2023 yılı sonuna kadar sahiplerine teslim edeceklerini dile getirdi.

MÜSTAKİL YAŞAM KEYFİ

Proje hakkında bilgi veren Uyal, “15 dönüm alan üstünde, 8 adet A tipi ve 13 adet B tipi villamızın birinci etap lansmanını gerçekleştiriyoruz. A tipi villalar, 700 metrekare arsa paylı 5+1 tipinde, müstakil havuzlu ve 400 metrekare brüt kullanım alanına sahip. B tipi villalar ise 500 metrekare arsa paylı 5+1 tipinde ve brüt kullanım alanı ise 300 metrekare olacak. A tipi villalarda müstakil 38 metrekarelik havuzlar bulunacak. Konumumuz, metrajlarımız ve sosyal alanlarla birlikte farklı bir konsept ortaya koyduk. Çoğu projeden farklı olarak villaların birbirine olan mesafesi de maksimum ölçüde uygulandı. Böylece villalar, müstakil yaşam konseptine daha uygun şekilde konumlandı. Site içindeki yürüyüş ve koşu yolu, aromatik bahçe ile herkesin doğayla vakit geçirebileceği bir ortam sunacağız. Günümüzün ihtiyaçlarına uygun olarak her iki tip evde de elektrikli araç şarj altyapısı bulunuyor” diye konuştu.

BÖLGEYE TALEP ARTIYOR

Sasalı bölgesinin pandemi ve deprem nedeniyle şehir merkezine yakın konumda müstakil bahçeli konut arayanlardan talep gördüğünü ifade eden Yiğit Uyal, şöyle devam etti: “Sasalı doğal yaşama sahip olması nedeniyle İzmir'in yükselen değeri haline geldi. Burayı önemli kılan etkenlerden biri de çevre oto yollarına olan bağlantı kolaylığı. Sasalı çevreyoluyla Mavişehir’e 10 dakikalık bir mesafede yer alıyor. Şehrin içinde ve tabiatla baş başa yaşam imkanı sunuyor. Altyapı çalışmalarının da süratle tamamlanma sürecine giren Sasalı, artık herkesin tercih ettiği bir bölge konumunda. Home Sasalı'nın ilk etabını teslim ettikten sonra projenin ikinci etabının yapımına da aynı bölgede başlayacağız. İkinci etap projemizi 12 dönüm alan üstünde 16 adet A tipi villa olarak yaşama geçirmek istiyoruz”