Zoom’da canlı yapılacak emlak eğitimi 23 Aralık Perşembe saat 18:30’da başlıyor, eğitimle ilgili detaylar şöyle;

Bugüne kadar görülmemiş bir emlak piyasasındayız. Dolar, altın, borsa yükselirken emlak sıçrayış gösteriyor. Dolar bir yükseliyor evler üç kat artıyor. Arz kıtlığında mülk sahipleri rekor kırma peşinde fiyat sınırlarını zorluyor, nasılsa alıcı çok kendimiz satabiliriz diye emlak uzmanlarıyla sözleşme yapmak ve hizmet bedeli ödemek istemiyor.

· Hızla değişen bu çılgın piyasada nasıl pozisyon almalıyız?

· Hedeflerimizi yakalamak için hangi stratejileri geliştirmeliyiz?

· Satılacak sözleşmeli portföy nasıl oluşturabiliriz?

· İstediklerini bulamayan alıcılara nasıl hizmet verebiliriz?

· Mevcut piyasa sonrası bizi nasıl bir piyasa bekliyor?

Eğitimin amacı, gayrimenkul uzmanlarının hızla değişen piyasalarda negatif etkilere maruz kalmamak için doğru pozisyon almasını ve hedeflerine ulaşmalarını sağlamak.

Tarih ve saat: 23 Aralık 2021 Perşembe saat 18:30 -20:00 arasında
Yer: Zoom
Eğitmenler: HilmiIşıkören ve Belgin Benek
Katılım bedeli: %20 indirimle KDV dahil 475 TL

Kayıt:https: //www.onlineemlakakademi.com/egitim/pozisyon/

Hilmi Işıkören kimdir?

Hilmi Işıkören, 1997 – 2010 yılları arasında uluslararası gayrimenkul markaları RE/MAX Türkiye’de Franchise Müdürlüğü, Century 21 Türkiye’de ise Genel Müdürlük yaptıktan sonra ortaklarıyla birlikte Realty World’ü Türkiye’ye getirdi ve 2007 yılında markanın haklarını sattığı şirkette 3 yıl Genel Müdürlük yaptı. 2010’da kendi danışmanlık şirketini 2005’den beri birlikte çalıştığı Belgin Benek ile kurdu. 24 emlak sektörü deneyimiyle her yıl binden fazla kişiye eğitim ve şirketlere danışmanlık veren Hilmi Işıkören, 10 Numara Motivasyon kitabı ve Motivasyon Kartları adıyla bilinen iş ve hayata dair ilham veren, yol gösterici paylaşımlarıyla da tanınmaktadır.

Belgin Benek kimdir?

2001 yılında Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi, Eğitim İletişimi ve Planlaması bölümünü bitirerek iş dünyasına adımını atan Belgin Benek 2005 – 2010 yılları arasında Realty World Türkiye’de kurumsal iletişim, franchise ve pazarlama müdürlüğü görevlerini yürütmüştür. 15 yıllık emlak sektörü tecrübesiyle Belgin Benek, iletişim ve pazarlama konusunda uzmanlığının yanı sıra yetişkin eğitimcisi olarak da mesleki yetkinliğe sahiptir.