GYODER tarafından 2000 yılından bu yana düzenlenen ve 25 Ekim 2022’de Zorlu PSM’de gerçekleşecek 17. Gayrimenkul Zirvesi’nin açılış panelinin konusu ‘Yeni Rota ve Gelecek’ olarak belirlendi.

17. kez düzenlenecek GYODER Gayrimenkul Zirvesi’nde gayrimenkul sektörünün gündemine dair birçok konu ele alınacak. 

Zirvedeki ilk panelin konusu ‘Yeni Rota ve Gelecek’ olurken; panelde “Rota neden yeniden oluşturuluyor?, Dünyada ve Türkiye’de yeni normlar nelerdir?, Geleceğin yapı taşları nelerdir?, Pandeminin izlerinin finansal, toplumsal ve mimari etkileri neler oldu ve Türkiye dünyadan nasıl görülüyor?” başlıkları ele alınacak.

Sunuculuğunu Jülide Ateş’in yapacağı zirvede, PwC Türkiye Yönetici Ortağı ve Sektör Lideri Ersun Bayraktaroğlu’nun moderatörlüğünde gerçekleşecek “Yeni Rota ve Gelecek” panelinin konuşmacıları ise; İstanbul Topkapı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emre Alkin, İstinye Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. A. Uğur Tanyeli ve Konda Araştırma Genel Müdürü Bekir Ağırdır olacak. 

GYODER bu zirveyle ana vizyonu olan 4T prensibi ile; Tabiat, Toplum, Teknoloji ve Tasarım konularını sahiplenerek amacını ve farkını hem yaptıkları hem de söylemleriyle tüm sektör paydaşlarına iletmeyi amaçlıyor. 


GYODER Hakkında: GYODER, 1999 yılında, Türkiye’deki gayrimenkul yatırım ortaklıklarının (GYO) mevcut ve kurulmakta olan temsilcileri tarafından kuruldu. ‘Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu’ olarak, gayrimenkul sektörünü, teknoloji, tasarım ve doğa ile daha da yakınlaştırmak, sektörün gelişimine katkıda bulunarak, tüm alt açılımlar için değer yaratmak misyonuyla ilerleyen GYODER’in vizyonu ise;  Gayrimenkul sektörüne fikir önderliği yapan çatı kuruluş olarak sahip olduğu uzmanlık, tecrübe ve birikimle sektörü geleceğe taşımak. “Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu” olarak sektörün tüm alt açılımlarını aynı çatı altında toplayan GYODER, 22 Haziran 2021 tarihinde düzenlenen 21. Olağan Genel Kurul Toplantısında, GYODER’in açılımının genişletilmesine, kimliğinin günümüz çizgisine taşınarak daha çağdaş bir yapıya bürünmesi gerektiğine olan inançla, alanının önde gelen fikir ve uygulama platformu olarak, GYODER’in mevcut algısını koruyarak Derneğin markalaşma sürecini kolaylaştırmak ve algısını güçlendirmek amacıyla ismini Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği olarak değiştirmiştir. GYODER, gayrimenkul sektörünün algısını güçlendirerek gelişimini desteklemek, sektöre kalite, kontrol ve eğitim konularında standartlar getirmek amacıyla her gün güçlenerek yoluna devam etmektedir.