İtalya’yı yakından tanımak isteyen gezginlerin seyahat listelerinde yer alan Napoli ve Milano’ya konforlu ve keyifli bir tur 25 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında GitmekLazım.com’u tercih edenleri bekliyor.

Keşfetme ve aynı zamanda sosyalleşme imkânı sağlayan sosyal seyahat platformu GitmekLazım.com, 25 Eylül- 2 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek İtalya turu ile ülkenin tarihi değerleri yüksek şehirlerinden Napoli ve Milano’yu keşfetmeye davet ediyor. İtalya dünyanın sayılı tarihi yapılarına ev sahipliği yapıyor ve GitmekLazım.com tarafından gerçekleştirilecek olan tur kapsamında ise tarihi yapıların büyüsünü keşfetmek mümkün olacak.

Gitmek Lazım İtalya’yı keşfetmeye davet ediyor 1

Şehrin nostaljisini, tarihi güzellikleri ve mimarisini keşfedin

Gezginler için İtalya’nın en özel iki şehri arasında yer alan Napoli ve Milano, GitmekLazım.com’da uçtan uca keşfedilebilecek. İtalya’yı bu özel lokasyonlarında keşfetmek isteyenler için dünyanın en ünlü arkeolojik alanlarından biri olan Pompei, Hristiyanlığın merkezi olarak kabul edilen San Pietro Meydanı ve Bazilikası, Mussoli’nin halka seslenmiş olduğu Venedik Meydanı ve II. Vittorio Emmauele anıtı, Gladyatör savaşlarına ev sahipliği yapan Kolezyum, Tatlı Hayat filmiyle ünlenen Aşıklar Çeşmesi şehirde gezilecek tarihi yerler arasında bulunuyor.

Sırlar ve masallar şehri olarak bilinen ve UNESCO dünya kültür mirası olarak da tanımlanan Siena’da gerçekleştirilecek tur ise gezginleri yüzyılı aşkın bir tarihte yolculuğa çıkaracak. San Domenico Kilisesi, Duomo Katedrali, Pisa Kulesi ile şehrin mistik yapısını görme fırsatı yakalanabilecek.

‘Papel’ sistemi ile gezerek indirim kazan

Gezginlerin, keşfetme ve aynı zamanda sosyalleşme beklentilerine yanıt veren GitmekLazım.com “Papel” sistemi ile kullanıcılara ekonomik anlamda fayda sağlıyor. Papel uygulaması adı verilen puan sistemi ile gezginler topladıkları Papelleri satın alacakları sonraki turlarda indirim olarak kullanabiliyor.

GitmekLazim.com

2019 yılında kurulan GitmekLazım.com, gezginlere yurt içinde ve yurt dışında birbirinden farklı tur seçenekleri sunuyor. Platform içinde bulunan araçlar ve “Papel Kazan” uygulamasıyla seyahat anlayışına yenilikçi avantajlar getiren GitmekLazim.com, gezginlerin hayalini kurduğu tatili gerçekleştirmesine yardımcı oluyor.