RookZ markasının lansmanını The Ritz Carlton'da gerçekleştirildi. Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden TÜGEM'in Kurucusu, İTO Gayrimenkul Komite Başkanı ve NEOPRA Gayrimenkul Yatırım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Akdoğan, sektöre yepyeni bir soluk getirecek projenin startını verdi. "Gayrimenkulün kalesi" sloganıyla yola çıkan RookZ, sektörünün önde gelen markalarından biri olmayı hedefliyor. 

"Biz Gayrimenkul Sektörünün Apple’ı Olmak İstiyoruz"

Akdoğan, yaptığı açılış konuşmasında gayrimenkul sektörünün Apple’ı olmak istediklerini, inovasyon odaklı bir marka olarak sektöre yenilikler getirmenin yanı sıra sistemi iyileştirmek, geliştirmek, kolaylaştırmak ve hızlandırmak istediklerini vurguladı. Akdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:

Gayrimenkul Sektörüne Yeni Bir Marka RookZ Türkiye ile giriş yapıldı.1

"Bunun yanı sıra "RookZ Türkiye” olarak sektörde en son teknolojilerin uygulandığı, eşsiz eğitimleri, güçlü teknolojik altyapısı, karlı iş modeli ve işletme sistemi, etkili network fırsatları, güncel pazarlama teknikleri, verimlilik ve motivasyon odaklı organizasyonları ve ödül sistemleri ile müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkaracağız.

Bu amaç ve heyecanla yola çıkarak sektörün en başarılı isimleriyle iş birliği yaptık. Hedefimiz, gayrimenkul sektöründe başarı hikayeleri yazmak ve sektörünün önde gelen markalarından biri olmaktır. Ülkemizden başlayarak global pazarda da büyüyen ve global pazardan pay alabilen bir Türk emlak franchise markası olacağız."

"Evidea, Yapay Zeka Influencer'ı İdea.AI ile Sektörde Yeni Bir Çağ Başlatıyor!" "Evidea, Yapay Zeka Influencer'ı İdea.AI ile Sektörde Yeni Bir Çağ Başlatıyor!"

Yapay Zeka ile Yepyeni Bir Deneyim

Markanın teknoloji danışmanı Şevki Çatladı da yaptığı değerlendirmede “RookZ, yapay zeka teknolojisini emlak sektörüne entegre eden ilk marka olacak. RookZ markası gelişmiş teknolojik altyapısı ile kendinden hizmet almak isteyen müşterilerine, saniyeler içinde gayrimenkule ve bölgeye ilişkin detaylı raporları sunabiliyor olacaklar.” dedi. 

RookZ Eğitimde Hedeflere Taşıyacak

Markanın kurucu ortağı ve eğitim direktörü Filiz Çobanoğlu yaptığı konuşmada “Girişimcilerin başarılarına rehberlik etmek, onları geliştirmek ve desteklemek en büyük önceliğimiz olacak. Eğitim ve koçluk, markamızın temel değerleri ve gayrimenkul sektöründe her seviyede, her uzmanlık alanında etkili eğitimler sunacağız. Amacımız, temas ettiğimiz herkesin hedeflerine ulaşmasını sağlamak ve onları sınırlarının ötesine geçirmek.” ifadelerine yer verdi.

Müşterilerin Hakları Gözetiliyor

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı ve markanın hukuk müşaviri Av. Ali Güvenç Kiraz, “Markamızda tüm sözleşmeler maksimum şeffaflık, kalite ve güvence prensipleri doğrultusunda detaylı bir şekilde müşterilere sunulacak. Taşınmazların her detayı titizlikle paylaşılacak. Tüm kanunlar kapsamında müşterilerin hakları gözetilerek hizmet sunulacak.” dedi. 

RookZ, Güçlü ve Stratejik Bir Yaklaşımı Simgeliyor

Marka danışmanı Hanifi Özmenlikan da “Deneyimli gayrimenkul profesyonelleri Hakan Akdoğan liderliğinde bir araya gelerek hedeflerini paylaştılar. Sektörle ilgili yaptığımız analiz ve araştırmalar sonucunda, gayrimenkul danışmanlığının profesyonellik ve uzmanlık gerektiren bir alan olduğunu gördük. Bu doğrultuda, Rookz olarak strateji kavramını benimsedik. RookZ ismi, satranç oyunundaki kale taşını temsil ediyor ve stratejik bir yaklaşımın simgesi olacak şekilde seçildi. Bu marka, güçlü ve stratejik bir yaklaşımı simgeliyor. Müşterilere ve iş ortaklarına stratejik destek sunmayı hedefliyoruz. Yeni markamız Rookz'u tanıtmaktan gurur duyuyoruz.” dedi.