Aşamalı Konut Sahibi Olma Sistemi; topraktan arsa yatırımı ile bütçe avantajı sağlarken, aşamalandırılmış sistem sayesinde ulaşılabilir fiyatlarla ev sahibi olmak mümkün 

Türkiye’de ilk defa Aşamalı Konut Sahibi Olma Sistemi’ni hayata geçiren Fuzul Topraktan; plan ve projesi belli, imarlı konut arazilerinde uygun bütçelerle topraktan yatırım yapılmasına olanak tanıyor. İlk aşamada kişilerin arsa yatırımları değer kazanırken, İkinci aşamada ise kişiler arsa paylarına düşen inşaat maliyetini karşılayarak arsa üzerinde yapılacak konut projesinde uygun bütçelerle ev sahibi oluyor.

Aşamalı Konut Sahibi Olma Sistemi; topraktan arsa yatırımı ile bütçe avantajı sağlarken, aşamalandırılmış sistem sayesinde ulaşılabilir fiyatlarla ev sahibi yapıyor.

Fuzul Topraktan Ispartakule

Yakında Ne Var?

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi :4.8 Km.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu: 2.5 Km.

Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi: 2.9 Km.

Metro İstasyonu: 300 M.

Emlak Konut Proje Alanı: 1 Km.

Tem Otoyolu: 1 Km.

İstinye Üniversite Hastanesi: 3.2 Km.

Proje Hakkında

Deprem İzolatörlü V Yeşilada İle Sarsılmaz Yatırım Fırsatı Deprem İzolatörlü V Yeşilada İle Sarsılmaz Yatırım Fırsatı

Projemiz İstanbul’un son yıllardaki kazanç potansiyeli en yüksek bölgelerinden biri olan Ispartakule bölgesinde yer almaktadır. Ispartakule'de yer alan proje hem arsa yatırımı hem de daire yatırımı olarak yatırımcısına yüksek kazanç sağlayacak bir fırsat sunuyor. Projenin ilk aşaması olan arsa yatırımını yaparak bu değerli bölgede daire getirili arsa sahibi olacaksınız. Akabinde inşaat maliyetini karşılayarak kendi dairenizin sahibi olabileceksiniz.