Üstün su geçirmezliğinin yanında uzun ömürlü ve dayanıklı cepheler sağlayan Aqusto Silan ile evler yeni bir dış görünüme kavuşuyor. 

 

İnşaat  Sektörü yönünü arıyor İnşaat Sektörü yönünü arıyor

Yaza girerken binalarımız ve yazlıklarımızın bakımında önemli bir rol oynayan dış cephe boyası için en doğru kararları vermek, en az evimizin içi kadar önem taşıyor. Filli Boya renk uzmanlığı, dış cephelerde de kendini göstererek yaz ışıltısının binanıza yansımasını sağlıyor. Ağırbaşlı bejler, kahverengiler ya da canlı mavi, sarı, kırmızılarla binanızı rüyalarınızın rengine boyarken, üstün bir bina koruma ve bakımı da elde edebiliyorsunuz.

“Aktif Silikon Teknolojisi” ile geliştirilen Aqusto Silan, “Duomax® Koruma Etkisi” olarak sınıflanan maksimum su iticilik ve nefes alma özelliklerini mükemmel bir dengede tutmayı başarıyor. “Duomax® Koruma Etkisi” en ağır iklim koşullarında dahi dört mevsim maksimum performans sunarken, “Aktif Silikon Teknolojisi” sayesinde değişen hava şartlarına meydan okuyarak ilk günkü renk tonunu, dokusunu ve üstün özelliklerini yıllarca koruyabiliyor.

Isı yalıtımı performansını da artırıyor

 

Enerji verimliliğinde tüm iklimler için hızlı sonuç veren kalıcı bir uygulama olan ısı yalıtım sistemleri de Aqusto Silan ile tam bir uyum gösteriyor. Nefes alma, su iticilik, hızlı kuruma ve kuru kalma özellikleriyle ısı yalıtım sistemlerinin performansını artıran Aqusto Silan, enerji tasarrufuna maksimum katkı sağlıyor.

 

Hem ustalara hem kullanıcılara zaman kazandırıyor

 

Aqusto Silan’ı tercih etmek için bir başka neden ise boyacı dostu olması. Sıçrama-damlama yapmayacak şekilde formüle edildiği için kolay uygulandığından, yüzeye hızla yayılarak hem kullanıcılara hem ustalara zaman kazandırıyor. 

Yüksek kapatıcılık gücü, uygulandığı yüzeye mükemmel tutunumuyla Aqusto Silan, çatlama, kabarma, dökülme yapmadığı için dış cephe boyasını zahmetsiz ve kalıcı kılıyor. Su ile inceltilen çevre dostu boya, uygulama sırasında rahatsız edici bir koku da yaymıyor.

Bu yaz, siz de istediğiniz renkte ve dokudaki uzun ömürlü ve dayanıklı dış cephe boyası Aqusto Silan ile hızlı ve kalıcı şekilde binanızı koruyan bir bakımı sağlayabilir; binanıza veya yazlığınıza dış etkilerden maksimum korunma ile yeni bir görünüm kazandırabilirsiniz. 

Filli Boya Hakkında

Gelişmiş teknolojisi ve dekorasyonda ilham ve imkan veren fikirleri ile müşteri deneyiminde fark yaratan Filli Boya, 20 yıldır Türkiye’nin en sevilen ve lider boya markası konumundadır. Türkiye’nin sanayi liderlerinden Nippon Paint-Betek tesislerinde üretilen Filli Boya, 5 binin üzerinde satış noktası ile Türkiye’nin 81 ilinde tüketiciyle buluşmaktadır. İç ve dış cephe boyalarının yanında ahşap, metal boyaları; tam silinebilir, silikonlu, sprey boyalar gibi tüm boya kategorilerinde ihtiyaca göre çeşitlendirilmiş ürünleri ve trendleri belirleyen kartelaları ile Filli Boya, standartları oluşturan ve yükseltmektedir. AR-GE Merkezinde yeni teknolojiler geliştiren Filli Boya, Sağlığa Duyarlı Boyalar kapsamında iç ortam hava kalitesini iyileştiren ürünlerini sunmaktadır. Ev Bakımı, Güzelleştirme ve Hobi kategorisiyle ev içi yenilemede inovatif kullanıcı dostu ürünleriyle dekorasyon severlere yeni bir pencere açmıştır. Türkiye’de bir ilk olan İlham Paketi ile dekorasyonda titiz tüketicilerine seçtikleri rengi deneme imkanı vermektedir.

Sürdürülebilirlik hedefleri doğrultusunda çevresel, milli ve kültürel değerlerin korunmasını için projeler geliştiren Nippon Paint-Betek, Filli Boya markasıyla Çanakkale Zaferi’ne adanan Zafere Selam projesi kapsamında her yıl milyonlarca ziyaretçiyi konuk eden alanın bakımı, yenilenmesi ve korunması için Ebedi Protokol imzalamıştır. Cumhuriyet’in 100. Yılında Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı’nın yeni ziyaret rotası, Mustafa Kemal Yolu’nun da destekçisi olmuştur. 11 Milli Saray ve tarihi yapının restorasyon ve koruma çalışmalarının yanı sıra Türklerle özdeşleşen turkuaz rengi hakkında da ilk kez kaynak bir kitap ve koleksiyon oluşturmuştur. Filli Boya, 2023 yılında tüketiciler tarafından En İtibarlı Boya Markası, En Güvenilir Boya Markası seçilmiştir.