Tüm ayrıntıları özenle tasarlanan, kalabalık sitelerin karmaşasından uzak, unutulan sıcak komşuluk ilişkilerini tekrar hatırlayacağınız doğanın içinde ayrıcalıklı bir yaşam sizi bekliyor. 

Butik Site Yaşamı

Sadece 22 villanın yeraldığı Feza Park Villaları'nda butik ve niş bir site hayatı sizi bekliyor. 

Modern Mimari Konsept

Dış tasarımından iç konseptine kadar modern ve zamansız bir mimari anlayışla tasarlanan Feza Park Villaları'nda ihtiyaçlarınızın tam karşılığını bulacaksınız.

Sosyal Hayat

Hem güçlü komşuluk ilişkilerini doyasıya yaşayacağınız hem de optimum büyüklükteki sosyal tesiste, fitness club'dan kafeye günlük ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayabileceksiniz.

Hiçbir Yerde Göremeyeceğiniz Teraslar

En küçüğü 147 m2 olan hiçbir yerde bulamayacağınız teras alanları ile sadece evin içinde değil havuz ve bahçe keyfini evin dışında da maksimumda yaşayacaksınız.

Havuz Standart

Bir çok villa projesinde opsiyonel olan villa havuzları Feza Park Evleri'nde konforunuz için standart!

Verimli Kat Planları

Yaşam ve dinlenme alanlarının özenle tasarlandığı, villanın her bölümünün amacına uygun olarak geniş metrekarelerde planlandığı verimli kat planları ile evinizin her metrekaresi hayatınızı kolaylaştıracak.

Feza Park Villaları 2

Kapalı Garaj

Her villa için 2 araçlık kapalı garaj standart.

Minimum Aidat

Site yaşamının en önemli giderlerinden olan aidatlar Feza Park Villaları'nda planlanan rezerv alanlar sayesinde minimumda.