İstanbulun sosyete mekanı olan Nişantaşı semtinde 2+1  150m² kiralık daireler 4000TL 'den başlayan fiyatlarla.

Nisantaşı, İstanbul’un en renkli, en güzel, en canlı ve en elitist semtlerinden birisidir. Nişantaşının tarihi 1700'lere kadar dayanmaktadır. Nişantası semti bulunduğu  konumu gereği beşiktaş ve bahçeşehir'e kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz.Aynı zamanda Nişantaşı en çok bilinen ve sosyetenin yer ettiği bir semttir.Bu sebepten ötürü pek çok ünlü isimlerin mağazaları Nişantaşında yer almaktadır.İstanbulun sosyete mekanı olan Nişantaşı  değişik eğlence mekanları, alışveriş mağazaları, restaurantlar,okullar,üniversiteler bakımından zengindir bu yüzden binlerce sosyete  gelmektedir. Nişantaşında   gezilecek mekanlara bakacak olursak Teşvikiye Camii, Abdi İpekçi Caddesi, Atiye Sokak, City's Nişantaşı ,City's Mahalle,Maçka Parkı gelmektedir.Nişantasında’da kiralık daire fiyatlarına baktığımızda evin bulunmuş olduğu konumuna göre fiyatlar değişiklik göstermektedir.Nişantaşında kiralık ev fiyatları daha çok merkezi konumda yüksektir.

2+1 kiralık daireler,Nişantaşın'da kiralık daire fiyatlarına baktığımızda 2+1 kiralık daireler bulunmuş olduğu  konumuna göre 150 metrekare bir kiralık dairenin fiyatı ortalama 4000 TL ile 4500 TL arasında değişiklik göstermektedir.

3+1 kiralık daireler,Nişantaşındaki kiralık daire fiyatları  metrekare cinsinden hesaplayacak olursak 200 ile 260 metrekare kiralık daireler bulunmuş olduğu konuma göre 7000 TL ile 12.500 TL arasında değişiklik göstermektedir.