Yeşilyaka Su projesinin yeni etabı, firma bünyesinde esnek vade ve hemen teslim olanaklarıyla doğa ile yeniden bağ kurmak isteyenleri bekliyor.

İstanbul’da gerçek bahçeli yaşam konseptini, Türkiye’nin seçkin konut markaları MESA ve NUROL’un kalite ve güvencesi ile sunan Yeşilyaka projesinin ayrıcalıkları Yeşilyaka Su ile devam ediyor. Karşılaştığı yoğun ilgiye firma bünyesinde esnek vade ve hemen teslim olanakları ile cevap veren Yeşilyaka Su projesinin yeni etabı doğa ile yeniden bağ kurmak isteyenleri bekliyor.

Benzersiz genişlikte müstakil bahçe ve teraslar

Büyükçekmece Göl Vadisi’nde yer alan, 157.000 m2’lik yeşil alan ile çevrelenen Yeşilyaka Su projesinin sakinleri güne enfes göl manzarası, temiz hava ve kuş cıvıltılarıyla başlıyor. Villaların müstakil bahçeleri ve terasları benzersiz ortak yeşil alanlar ile birlikte sakinlerine doğa ile direk temas kurabilecekleri alanlar sağlıyor, doğayı yaşamın merkezine alıyor. Yeşilyaka Su, sakinlerine yeniden doğayı yaşayarak yenilenme olanağı sunuyor.

Yeşilyaka Su projesi, tek ve iki katlı, büyüklükleri 226 ile 440 m² arasında değişen ‘Deniz’, ‘Irmak’, ‘Nehir’, ‘Göl’, ‘Okyanus’, ‘Çağlayan’, ‘Şelale’, ‘Derya’ villa tiplerinden oluşuyor. Toplam 4.500 m²’lik bir alana yayılan Yeşilyaka Su Sosyal Tesisi’nde açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness salonu, sauna, buhar odası, Türk hamamı ve daha birçok ayrıcalık yer alıyor. Çocuk oyun alanları, kafe ve restoranlar, iki adet tenis kortu ve iki farklı basketbol sahasının yanı sıra dinlenme, buluşma ve seyir noktaları ile Yeşilyaka Su sakinlerinin yaşamı doğa ile bütünleşiyor. Yeşilyaka Su’da toplamda 22.000 m2’ye ulaşan ortak kullanıma açık göletler, yansıma ve süs havuzları ile bulunuyor. Site içerisinde aileniz ve sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebilmeniz için yüzme havuzları ve açık hava sineması da alıyor.

Avantajlı lokasyon

Yeşilyaka Su, İstanbul’da şehir karmaşasından ve stresten uzak benzersiz bir lokasyona sahip. Sadece villalardan oluşan, trafiğin yoğun olmadığı ve Avrupa yakasının nezih bölgelerinden Büyükçekmece Karaağaç’ ta yer alan Yeşilyaka Su projesi, TEM gişelerine, İstanbul Havalimanı ve ana arterlere doğrudan ve kolay ulaşım imkanı sağlıyor. Seçkin eğitim kurumlarının ve alışveriş merkezlerinin çevrelediği Yeşilyaka Su, Türkiye’nin ilk Avrupa standartlarındaki film stüdyolarının da yanı başında bulunuyor.

MESA ve NUROL ortaklığının ürünü olan Yeşilyaka Su, 3. Havalimanı ve çevresindeki Atakent, Halkalı, Bahçeşehir gibi gelişen bölgelere komşu. Hadımköy Otoyolu gişelerine 5 dakika mesafedeki proje, çevresindeki eğitim ve hastanelere olan yakınlığı ile de dikkat çekiyor. Yeşilyaka Su’dan Maslak-Levent’e 45 dakika, İstanbul Havalimanı’na 30 dakika, Mall of İstanbul ve Büyükçekmece Marina’ya 15 dakika, Bahçeşehir ile Akbatı AVM’ye ise 10 dakikada ulaşmak mümkün.