Yatay mimari anlayışıyla dizayn edilen ve Anadolu yakasının en büyük projelerinden biri olan Dünya Şehir Maltepe, lokasyon üstünlüğü ve adalar manzaralı daire seçenekleri ile şehir hayatının tüm gereksinimlerini tek lokasyonda toplayan muhteşem bir yaşam merkezidir.

Bahçe katından bile adalar manzaralı, tüm ihtiyaçları tek lokasyonda toplayan modern bir yaşam merkezi. Dünya Şehir Kartal ile şehirden ayrılmadan doğada dilediğiniz kadar zaman geçirebilecek, ailenizle birlikte yepyeni bir hayata merhaba diyeceksiniz.

Dünya Şehir Maltepe Projesi ve Fiyatları

Şehrin tam kalbinde ve seçkin bir konumda bulunan Dünya Şehir Maltepe, kara, deniz ve raylı sistem gibi ulaşım akslarının kesiştiği noktada yükseliyor. Proje, Esenkent metro hattının yanı başında ve Sabiha Gökçen Havalimanına ise 10 durak mesafede yer alıyor.

Doğayla iç içe bir yaşam hayal edenler için, 15.500 m2’lik peyzaj alanıyla evinizin dört bir yanını yeşil bahçeler saracak. Adalar manzarası ile doğanın tüm güzelliklerini içinde barındıran mavi ve yeşil, Dünya Şehir Maltepe’de bir arada. 13.500 m2’lik ticari alanda seçkin markaların yer alacağı renkli bir açık hava cadde yaşamı planlandı.

Dünya Şehir Maltepe Projesi

Proje Bilgileri

Proje Adı: Dünya Şehir Maltepe

Yüklenici Firma: Dünya Şehir Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş

Adres: Esenkent, Atlas Sk. No:43/1, 34848 Maltepe/İstanbul