Dora Vadi İstanbul Projesi hakkında detayları yaptığımız haber de bulabilirsiniz İstanbul'un en loksyonunda inşa edilen projeye ilgi büyük lansman öncesi yoğun bir ilginin olduğu görülmektedir.

Modern ve Güvenli Yaşam

Dora Vadi’de sadece yepyeni bir hayat ile değil, yepyeni bir siz ile de tanışacaksınız. Sosyal alanlarda ruhunuza iyi gelecek yeni bir hobiyi deneyimlerken keyifle yaşama fırsatı bulacasınız.

Huzur Dolu Lokasyon

Dora Vadi, İstanbul’un yükselen değeri Kağıthane’de modern yaşamı, ticari ve yeşil alanları mükemmel bir şekilde birleştiriyor. Sizi şehrin göbeğinde yepyeni bir hayata davet ediyor.

Ekmas Koru Projesi ve Güncel Fiyat Bilgisi Ekmas Koru Projesi ve Güncel Fiyat Bilgisi

Avantajlı fiyatlar

Hayalinizdeki mülke rahatça yatırım yapabilmeniz için finansal esnekliğin önemini biliyoruz. Bu nedenle Dora / Vadi projemizde 24 aya kadar taksitlendirme imkânı da sunuyoruz. Prestijli projemizde rahatlığı yaşamak ve ferah bir nefes almak için hemen harekete geçin ve hayallerinize doğru bir adım atın.

Huzur Dolu Lokasyon

İstanbul’un son zamanlarda en çok değerlenen lokasyonu Kağıthane’de

Levent-Maslak-Şişli’ye komşu.

Kağıthane ve Havalimanı Metro İstasyonu’na 600 m.

Her iki Boğaz Köprüsü’ne 10 dakika uzaklıkta.

Taksim-Beşiktaş-Dolmabahçe Tüneli’nin yanında ve Vadi İstanbul Alışveriş Merkezi’ne birkaç dakika yürüme mesafesinde bulunmaktadır.