Divan Grubu’nun, damaklarda iz bırakan özel lezzetler, yeni fikirler ve yaratıcılığı kutlamak üzere tarihi yapısını koruyarak yeniden hayat verdiği Divan Kuruçeşme’de Yapı Kredi Crystal iş birliğiyle Crystal Sunday Brunch’ları başladı. Divan Kuruçeşme, tüm misafirlerini 2 Ekim 2022 itibarı ile pazar günleri gerçekleşecek Crystal Sunday Brunch’larıyla, tecrübeli Divan şefleri tarafından özenle hazırlanan lezzetli menüleri, tarihe tanıklık yapan büyülü konsepti ve eşsiz İstanbul Boğazı manzarasıyla benzersiz bir deneyime davet ediyor.  Crystal Sunday Brunch’larında, ünlü Divan tatlarının yanı sıra ev yapımı makarna, BBQ alanı, sushi ve deniz mahsulü alanları ile de pazar buluşmaları keyfe dönüşüyor.

Yapı Kredi Crystal

Misafirlerini her detayı incelikle tasarlanmış alternatifler ile buluşturan Divan Kuruçeşme, canlı müzik performansları ile hayata keyifli bir mola vermek isteyen herkesi bekliyor. Canlı müziğe ek olarak hem Divan şefleri hem de Gymy Kids Club’ın deneyimli eğitmenleri eşliğinde düzenlenen aktiviteler ile çocuklara eğitici ve eğlenceli vakit geçirebilecekleri olanaklar sunuluyor.    

Ünlü Divan lezzetlerine ek olarak Divan Kuruçeşme Crystal Sunday Brunch’larında misafirlere özel workshoplar yapılması planlanıyor. Divan şeflerinin Türk ve dünya mutfaklarının inceliklerini paylaşacakları mutfak atölyelerine ek olarak aylık değişen programlar ile misafirlere keyifli vakit geçirebilecekleri etkinlik fırsatları sunuluyor.

Pazar günleri 11:30 – 15:00 saatleri arasında gerçekleşecek ve mayıs ayına kadar devam edecek olan Crystal Sunday Brunch’ları için rezervasyon 0212 708 60 60 numaralı telefondan yapılabilir. Herkesin katılabileceği bu etkinliklerde, Yapı Kredi Crystal kart sahiplerine özel yüzde 20 indirim ayrıcalığı da sunuluyor.  

Divan Değerleri:

Kusursuz hizmet tutkusuyla çalışan büyük bir aileyiz! Görkemli hayalleri takım ruhuyla gerçeğe dönüştürürüz. Aşılmaz görünen engelleri birlikten ve dayanışmadan doğan güçle aşarız.

Öğrenmenin sonu olmadığına inanırız! Her gün yeni bilgiler ve deneyimler kazanmanın peşinden koşarız. Bildiklerimizi takım arkadaşlarımızla paylaşmaktan ve birlikte gelişmekten heyecan duyarız.

Geri bildirimi hediye olarak görürüz! Kendimizi geliştirmek için birlikte çalıştığımız kişilerden geri bildirim alırız. Her fırsatta birbirimize yapıcı tavsiyelerde bulunur, bunu yaparken karşılıklı saygıya önem veririz.

Emek vereni ve değer katanı takdir ederiz! Takım arkadaşlarımızın başarılarıyla mutlu olur, gurur duyarız. İyi örnekleri her platformda paylaşarak yaygınlaşmalarını ve çoğalmalarını sağlarız.

Her zaman ve her konuda güveniliriz! İşimizi daima doğru ve zamanında yaparız. Bizimle paylaşılan bilgileri korumaya, etik kurallara, kanunlara ve prosedürlere uymaya kusursuz bir özenle yaklaşırız.

Dijital dünyaya ve bilgi çağına uyumluyuz! Yaratıcı ve yenilikçiyiz! Değişime liderlik eder, çevik ve hızlı çalışırız. Süreçlerimizi tanımlar ve sürekli geliştiririz. İşlerimizde ve kararlarımızda verileri kullanır, bilgimizi kurumsal hafızaya dönüştürürüz.

Köklü bir dünya markasının temsilcileriyiz! Misafirlerimizin ve toplumun Divan’ı bizimle ve davranışlarımızla tanıdığını biliriz. Bu keyifli sorumluluğu omuzlarımızda gururla taşırız.