Kocaeli Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay, Kahramanmaraş merkezli depremin ardından afet bölgesine giderek yaraların bir an önce sarılması için yoğun çalışma yapan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve ekibine teşekkür etti.KOCAELİ (İGFA) - 6 Şubat sabahı Kahramanmaraş ve 10 şehirde büyük bir felakete neden olan depremin ardından deprem bölgesine giden ve bölgede yaraların sarılması için gece gündüz çalışan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve ekibine teşekkür eden Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay, Başkan Şayir’e çiçek takdim etti.

Dilovası Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve ekibi tarafından yapılan çalışmaları anlatan slayt gösterisinin ardından bir konuşma yapan Başkan Şayir, “Allah tüm ekibimizden razı olsun. İlk günden itibaren deprem bölgesinde ve burada yaraların sarılması için canla başla çalıştılar. Tüm Dilovalı hemşerilerime de sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Depremin ilk anından itibaren tüm Türkiye’de olduğu gibi Dilovası’nda da 7’den 70’e herkes tek yürek olarak, elinden geldiğince bir şeyler yapabilmenin gayreti içine girdiğine dikkati çeken Başkan Şayir, ekiple birlikte doğrudan yaraları sarmaya koştuklarını ifade ederek, "Devletimiz ilk günden itibaren bölgesindeydi. Biz de İçişleri Bakanlığımızın ve Kocaeli Valimiz Seddar Yavuz’un koordinatörlüğünde Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde çalışmalara katıldık. Darıca Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık ve Körfez Belediye Başkanımız Şener Söğüt ile afetzede vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılamaya ve yaraların sarılmasına destek olduk. Orda da muhtarlarımız ile iyi bir şekilde koordine olduk. Buradaki hemşerilerimizin gönderdiği ihtiyaç malzemelerinin en verimli şekilde depremzede vatandaşlara ulaştırılması için tüm ekibimizle birlikte hiç durmadan çalıştık. Yaralarımızı hep birlikte saracağız" diye konuştu.

Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay ise, birlik ve beraberlik içerisinde en kısa sürede yaraların hep birlikte sarılacağını ifade ederek, ilçeye gelen depremzede vatandaşlrın ihtiyaçlarının giderilmesi için de gayret ettiklerini söyledi. Kaymakam Kubilay, özellikle depremin ardından afet bölgesine koşan Dilovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir ve ekibine gönüllü, özverili şekilde çalışmasından ötürü teşekkür etti.