Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesinde inşa edilen proje Şehrin merkezinde ancak çevresinde sadece huzuru barındıran modern tasarıma sahip daire seçeneklerimizle farklı ihtiyaçlara ve yaşam biçimlerine cevap veriyoruz.

Standartları yükselten teknolojilerden yararlanarak binalarımızın dayanıklılığını her adımda kontrol ederek inşa ediyoruz. Yüksek tempolu şehir yaşamının getirdiği streslerden uzaklaşmanız için sosyal alanlarımıza ve kendinizle baş başa kalacağınız köşelere önem veriyoruz.

Diamond Beylikdüzü Projesi

Mutlu bir yuva, home office ya da sadece siz… Diamonda Beylikdüzü’nde farklı dünyaları sığdıracak çok fazla seçeneğiniz var. Gelecek için şimdiden yatırım yapmak ya da yaşam kalitenizi artırmak istiyorsanız, yılların tecrübesi ve teknolojiyle harmanlanarak tasarlanan Dimaond Beylikdüzü projesini kaçırmayın.

Her akşam heyecanla dönmek istediğiniz yaşam alanlarını tasarlamak için ilk günkü motivasyonumuzu koruyarak, binalarla birlikte aslında hayallerinizi inşa etmeye başladık. Bugün hayallerinizi ertelemeyin çünkü gerçekleştireceğiniz tüm hedefleriniz evinizde başlar. Şimdi ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını aralayın, geleceğe umutla bakarak kendinizi evinizde hissetmenin tadını çıkarın.

Yatırım yaparak geleceğe güvenle bakmak istiyorsanız, şimdiden kendinizi hazırlayın çünkü sınırlı sayıdaki dairelerimiz hızla tükeniyor. Değişen ekonomik koşullara rağmen yatırımlarınızla bu faktörlerden minimum seviyede etkilenmek için geç kalmayın, şimdiden yerinizi ayırın.

Tüm sitenin çevresini kaplayan yeşil alanlarda günlük hayatın stresini geride bırakıp yeni komşularınızla keyifli sohbetlere başlayabilirsiniz. Diamond Beylikdüzü’nde hayatın tadını çıkarmak için sadece arkanıza yaslanın.

Bloklarımızda bulunan 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerimiz yeni bir yaşam için size ihtiyaç duyduğunuz ayrıcalıkları sunmak için sizi bekliyor.