Deniz İstanbul, İstanbul’da yeşille denizin buluştuğu çok özel bir konumda.

Deniz İstanbul, konumunun doğal özellikleri, her ayrıntısı özenle düşünülmüş mimarisi, çağdaş şehircilik anlayışı ile gerçekleştirilmiş planlaması, satış sonrası her konut için sağladığı 2 yıl Keleşoğlu Servis garantisiyle de İstanbul’un yeni cazibe merkezi Yakuplu'da tüm sakinlerine cennetten bir kesit sunuyor ve 12 ay deniz keyfi yaşatıyor.

5 çeşit villa tipi ile hem marinaya yakın hem gözünüzün alabildiğine denizi görebileceğiniz, beklentilerinizin çok ötesinde bir yaşamı sizlerle buluşturan özel bir konsept. Mimari açıdan çift kat yüksekliğindeki kolonları, söve cephe tasarımı, taş kaplamaları ve alaturka çatı kiremitleri ile klasik tarzın şıklığını modern yaşama uyarlıyor. Bu özellikleri ile benzer villalardan ayrılan Marina Evleri’nde size özel bir dünyada huzur ve konforu yaşayabilirsiniz.

Gündüz evinizin balkonundan, terasından veya camından teknelerin martılarla sohbetine tanık olabilirsiniz.

Gece yakamozu seyretmeye doyamaz, “bi’ yürüyüş yapalım” der soluğu marinada alırsınız.

Yazın denizin kokusu çağırır sizi... Tatil keyfiyle tertemiz sularında kulaçlarınızı maviye sallarken doyasıya kucaklaşırsınız. Kışın ise sesi kulaklarınızda melodi olur, huzurlu bir hayatın tadına varırsınız.

Deniz size hizmet eder Marina Evleri’nde, ister yüzün ister küreklerinize asılın, isterseniz jet ski ile rüzgarla yarışın.. Denizin tadını doyasıya çıkarırsınız.