AK Parti’nin seçim beyannamesinde dikkat çekici vaatlerden biri de ev hanımlarına emeklilik müjdesi oldu. 14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimlere sayılı günler kala, Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Seçim Beyannamesi’ni açıkladı.

Avaztürk.com'un haberine göre AK Parti Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı’nda açıklanan beyanname, kamuoyunda büyük bir yankı uyandırdı. Beyannamede en dikkat çekici vaatlerden biri de ev hanımlarına emeklilik müjdesinin açıklanması oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ev hanımlarını emekli edecek olan yol haritasını açıkladı.

Siyasiler son sürat genel seçimlere hazırlanırken, AK Parti kanadından müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. AK Parti Seçim Beyannamesi’nde iş arayan gençler, yeni yuva kuracak olan çiftler ve ev hanımları unutulmadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin seçmenlere yönelik vaatlerini tek tek sıraladı.

EV HANIMLARINA EMEKLİLİK MÜJDESİ!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Seçim Beyannamesi’nde yer alan projeleri açıkladı. Erdoğan’ın projeleri arasından en dikkat çekicisi ev hanımlarına verilen emeklilik hakkı oldu. “Aile Koruma Kalkanı Programı” ile hayata geçirilecek olan yeni projede, emekli olmak isteyen ev hanımlarının primlerinin 3’te 1’i devlet tarafından ödenecek.

Program çerçevesince her aileden en az bir çalışanın olması sağlanacak ve bu sayede aile bazında kalkınmanın önü açılacak. Erdoğan’ın açıklamalarıyla beraber, “Ev hanımları nasıl emekli olacak?” sorusu merak edilmeye başlandı.

EVLENECEK ÇİFLTERE SIFIR FAİZ 150 BİN TL KREDİ!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, evliliği teşvik etme ve yeni evlenecek olan çiftlerin yuva kurmasını kolaylaştırma amacıyla 150 bin TL kredi fırsatını duyurdu. Erdoğan, yeni çiftlere fısır faiz ve 48 ay vadeyle ödeme imkanıyla 150 bin TL kredi vereceklerini açıkladı.

AK Parti Seçim Beyannamesi’nde yer alan vaatler kamuoyu tarafından ilgiyle araştırılırken, beyannamede yer alan vaatlerin yakın zamanda detaylandırılacağı bildirildi. İstihdama katkı sunan, ev hanımlarını emekli eden ve yeni çiftlere maddi destek sunan vaatler, açıklandığı andan itibaren bütün dikkatleri üzerine topladı.