İnternet çağında artık dolandırıcılık şekilleri farklı model ve kılıfa büründü saf gibi gördüğünüz insanlar aslında işin en iyi ustası en iyi dolandırıcılığını çok çok iyi yapıyorlar .

Ucuzsa Vardır bir sıkıtısı kimse bir ürünü neden ucuza versin hiç düşündüzünüz mü? Bir çok kişinin ucuz fiyat takip etmesinden yararlanıp ilgisini çekecek ürünler ve ilgisini çekecek cazip fiyalar yazarak insanları saf yerine koyarak dolandıran bu insanlar aslında bakıldığında çok zaki insanlar değiller bir yol tutturmuşlar hani deli cesareti dediğimiz şey var bu insanlarda bu yüzden inanıyorsunuz.

Tiktok

Facebook Twitter Instagram gibi sosyal medyalarda uygun fiyatlı konteyner evler, Tiny House küçük prefabrik evler gibi ucuz ilanlar giriyorlar ve bunlara resimlerini koyup ölçüleri yazıp çok çok uygun fiyatı rakam ekleyip vatandaşları ayaküstü dolandırıyorlar.

Emlakçıların yalanlarına alıştık şimdi özellikle fecebook pazar yerlerinde ucuz reklam demiyelim gruplarda uygun fiyatlı çalıtı ürünler ,sahte ürünler, taklit ürünlerden geçilmiyor bir çok kişi bu tuzağa düşüyor maalesef  dikkatli olmanız acısından bu haeri yazma gereği duyduk umarım sizlere faydalı olacaktır.