Bu konuda endişe duyan insanların kendini kötü ve stresli hissetmesi çok normaldir. Çünkü duygular bizi istemediğimiz zamanlarda istemediğimiz durumlara sokabilir ve zorlayabilir. Bir erkeğin başkasıyla yattığını nasıl anlarız diyorsanız, öncelikle bununla alakalı psikolojik davranış örüntülerini ve bakış açılarını anlamalısınız.

Bunu düşünmekte haksız mıyım?

Birinin sizi aldattığını hissediyorsanız bu durum başa çıkması oldukça zor hisleri de beraberinde getirir. Yasın 5 evresinde olduğu gibi inkar, öfke, hüzün hissedebilirsiniz. Bu hisleri olduğu gibi kucaklamanız gerekmektedir. Evliyken aldatan erkekler, karşısındaki kişi aldatıldığını anlasa bile bunu kolay kolay fark etmeyebilir ve toksik davranışlarına devam edebilir.

Eğer ortada bir aldatma varsa bunu açığa çıkarmak istemeniz oldukça normaldir. İnsanlar her zaman kötü gerçekleri belirsizliğe tercih eder. Bu yüzden aklınızdan kötü ihtimaller geçiyorsa bunu geriye atıp üstünü kapatmak yerine üzerine gitmeniz ve doğruları öğrenmek için harekete geçmeniz çok daha sağlıklıdır. Böylece zamanla oluşabilecek psikolojik çöküşleri bir nebze olsun azaltabilirsiniz. Dolayısıyla hattın kimlerle konustugunu öğrenme aşağıda belirtilen bir çözümü düşünün.

Erkeğin aldattığını nasıl anlarız diye soranlar için, bu konuda belirli davranış ve duygu değişiklikleri örneklenebilir. Elbette bu özelliklere sahip kocanız sizi kesinlikle aldatıyor diye bir istatistik olamaz, fakat yine de dikkat etmenizde fayda vardır.

Oruç sonrası beslenme için 11 öneri Oruç sonrası beslenme için 11 öneri

Uzmanların bu konudaki görüşleri

Aldatma konusunda bir harekete geçmek ve aksiyon almak istiyorsanız, bu konuda farklı başlıklarda uzmanlaşmış kişilerle çalışmak size iyi gelebilir. İşte uzmanlara danışmak için birkaç farklı yol:

Öncelikle davranış konusunda uzman haline gelen kişilerden bu konuda belirtilere dair şeyler öğrenebilirsiniz. Karısını aldatan erkek eşine nasıl davranır diye sorarak, şüpheli olabilecek davranışları aklınızdan geçirebilirsiniz. Bu uzmanlardan öğrendiğiniz şeyler kişiyi okumanız için tam anlamında etkili olmasa bile işe yarardır.

Özel dedektiflerle çalışarak gerçeği oldukça tehlikeli bir yoldan öğrenebilirsiniz.  Evet, özel dedektifler genelde tam anlamıyla başarı ile sonuçlanır fakat yine de yakalandığınız takdirde hazırlıklı olmalısınız.

Tüm bu güven vermeyen seçeneklerin yerine, Eyezy gibi telefon takip programları kullanabilirsiniz. Eyezy ile oldukça kolay bir yoldan takip etmek istediğiniz sadakatsiz partnerinizin telefonuna girebilir, orada yer alan her şeyi inceleyebilirsiniz. Mesajlar, Whatsapp, Telegram, tüm sosyal medya hesapları, ilişki uygulamaları, galeri ve birçok şeyi daha izleyebilirsiniz. Ayrıca GPS lokasyon takibi sayesinde aldatan erkek belirtilerini tek seferde anlayabilirsiniz. Bu tür uygulamalar içerisinde, Eyezy size güven vaad eder ve oldukça kolay bir arayüzü vardır. Yani ileri bir teknolojik bilgi gerektirmez ve kolayca kullanıma hazır olur. Eyezy hakkında daha detaylı bilgi için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Aldatan erkek belirtileri nelerdir?

Bu konuda uzunca bir liste yapmak da mümkün olsa bile, böyle bir şüpheye sahip olanlar için belirli başlı işaretler yeterlidir. Bir erkeğin seni aldattığını nasıl anlarsın:

●      Size eskisine göre duygusal olarak daha mesafeli davranıyorsa

●      Eskiden çok sık hediye alma alışkanlığı yok ve yeni yeni almaya başladıysa

●      Kartlarında ani ve yüklü harcamalar baş göstermeye başladıysa

●      Eskisi kadar iyi ve yoğun bir cinsel hayatınız yoksa

●      Sürekli bir derdi varmış gibi davranıyor ama hiçbir şey açıklamıyorsa

●      İş seyahatleri normale göre artmışsa

●      Onunla açık iletişim kurmaya çalıştığında sürekli şiddetli bir dille reddediyorsa

●      Telefonunu sizden sürekli gizliyorsa bu tür bir sadakatsizlik durumu başınıza gelebilir

Özetlemek gerekirse, kocanın seni aldattığını nasıl anlarsın, birçok farklı yoldan keşfedebilirsin. Eyezy sayesinde bu keşfini güvenli yoldan yapmak kendini ele vermeyi engelleyebilir. Sadakatsizlik elbette insanlarda yaralar açar, fakat bu durum her türlü belirsizlikten daha iyi bir seçenektir. Kendinizi güvene almak ve kafanızda soru işaretlerinin yarattığı anksiyete ile hayata devam etmemek için bu önerileri dikkate alabilirsiniz.