Beylikdüzü Yakuplu Mahallesinde Kentsel Dönüşüm kapsamında yapımına başlanan ''Metropark Evleri''  60 Ay Sıfır Faiz Kampanyası Başlattı.





Beylikdüzü Yakuplu Mahallesinde inşa edilen Metropark Evleri satışları başladı inşası devam eden proje haziranayında teslimleri yapılacak Proje Güven İnşaat ve 2B Yapı İnşaat firması iştiraki olan, Metropark Evleri ulaşım yönüyle Metrobüs ve Beylikdüzü ilçesine yakın zamanda gelecek olan Metro projelerine yürüme mesafesinde kapalı otoparkı, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan, 42 adet bulunuyor 2B Yapı İnşaat yönetim kurulu başkanı Recep Çiftçi’nin görüşlerini aldığımızda 1. Sınıf malzeme ile inşa ettiğimiz proje çift asansörlü kapalı otoparklı ve 60 ay sıfır faiz uygulayarak satışlarının başladığını belirtti.

 

Güven Yapı & 2B Yapı, Beylikdüzü Yakuplu Haramidere Matrobüs Durağına 100 Metre Mesafede hayata geçireceği Metro Park Evleri projesi 2018 haziran ayı teslim edilecek. Metropark Evleri mimari özelliği ile dikkat çekiyor. Alış veriş merkezleri, Öğretim kurumlarına yakınlığı, kısa katlı olma özelliği kullanılan malzemenin kaliteli ve 1.sınıf işçilik ile inşa edilen Proje ödeme seçenekleriyle daha cazip hale gelmiştir.