Sadece banyonuzun tasarımını yaparken nelere dikkat etmeniz gerektiğini çok iyi belirlemeniz gerekiyor. Bu sayede siz de gördüğünüzde hayran kaldığınız o şık banyolara sahip olabilirsiniz. Peki, nelere dikkat etmeli, nelere yönelmeli, nasıl seçim yapmalı? İşte bazı tüyolar…

Düzenli Bir Banyo Görünümü Elde Edin!

Öncelikle banyonuzun düzenli görünmesini sağlamanız gerekiyor. Bunun için de mutlaka banyo dolapları gibi bazı depolama alanlarına ihtiyacınız olacak. İşte bu nokta oldukça kritik çünkü ne kadar depolama kapasitesi sunan bir banyo mobilyası tercih edeceğinize dikkat etmelisiniz.

Gereksiz büyüklükte bir banyo dolabını tercih etmeniz durumunda banyoda kullanılan alanı daraltmış olursunuz. Bu nedenle ne kadarlık depolama alanına ihtiyacınız olduğunu belirleyin ve buna uygun bir banyo mobilyası seçin. En kullanışlı ve en şık banyo mobilyalarını Dekormi Online Satış sitesinde inceleyebilirsiniz.

vitra-banyo-tasarımı

Yüzeylere Dikkat!

Banyo tasarımında üzerinde titizlikle durulması gereken unsurlardan biri de yüzeylerdir. Dayanıklı ve banyoda uygulayacağınız dekorasyon çalışmasına uyumlu olan seramik çeşitlerini tercih etmelisiniz. Eğer dar bir alan söz konusu ise açık renk tonlarında seramiklere yönelmeniz daha doğru olur. Bu sayede küçük banyoların daha geniş ve ferah görünmesini sağlamış olursunuz. Geniş banyolarda ise renk seçiminizi çok daha özgür bir şekilde yapabilirsiniz.

Renk Uyumu Yakalayın!

Elbette banyonuzda genel olarak bakıldığında bir renk uyumunun da olması gerekiyor. Yüzeyler fon görevini üstlenir ve bu fonda seçtiğiniz renge uygun olan renklerde banyo aksesuarlarını ya da banyo tekstili ürünlerini seçerek muhteşem bir renk uyumu elde edebilirsiniz. Bu sayede banyoda hoş bir atmosfer yaratmanız çok daha kolay olur. Çünkü iç mekanlarda genel atmosferde belirleyici olan faktörlerden biri de kullanılan renklerdir.

Kaliteden Ödün Vermeyin!

Banyonuzda kullanacağınız her bir ürünün belirli bir kalitenin üzerinde olması gerekir. Kalitesiz ürünler görüntü anlamında bir sıkıntı yaratmıyor olsa da fonksiyonellik ve kullanım ömrü açısından sorun yaşamanıza neden olabilir. Dolayısıyla mutlaka kaliteli olan ürün çeşitlerine yönelmelisiniz. Kaliteli banyo ürünlerini ise Dekormi Online internet sitesinde gözden geçirebilir ve hatta sipariş işleminizi de yapabilirsiniz.  Bayonuzda Nasıl bir tasarım isterseniz Dekormi Ekibi sizin çin tasarlar.