Güvenli yapısı ve şık mimarisi uzun yıllar değerini koruyacak donanımlı kampüste 68 adet derslikte nitelikli eğitime başlandı.  

YKS başvuruları 1 Şubat'ta başlıyor YKS başvuruları 1 Şubat'ta başlıyor

İnşaat sektöründe uzun yıllara dayalı tecrübeye sahip Sert Yapı ve Mitsubishi distribütörlüğünün yanı sıra geliştirdiği inşaatlar ile sektörde güvenilir ve güçlü konuma sahip RGÜZEL Yapı & İnşaat konsorsiyumu ile Antalya'nın en iyi lokasyonlarında özel projeleri hayata geçiren Aderan Global; nitelikli ve güvenilir yapılar inşa ederek yaşam ve yatırım değeri yaratıyor. Aderan Global’in inşa ettiği Bahçeşehir Koleji Antalya Parkorman Batı Kampüsü; yemekhaneden konferans salonuna, basketbol sahasından yüzme havuzuna, voleybol sahasından sosyal aktivite sınıflarına kadar yaklaşık 14.000m²’ de geniş ve modern kampüsü ile Döşemealtı’nın en nitelikli eğitim kurumu olmaya aday. Yarım asrı aşkın süredir Türkiye’de eğitime öncülük eden Bahçeşehir Eğitim Kurumları, Antalya’nın dört mevsim keyifli yaşam olanağı sunan Döşemealtı ilçesinde yeni kampüsünde nitelikli eğitime ev sahipliği yapıyor.

Antalya Parkorman Batı Kampüsü

Akdeniz bölgesinde yıllara dayanan inşaat tecrübesi

Gayrimenkul geliştirmeden turizme, inşaat, enerji ve eğitim yatırımlarına kadar birçok alanda nitelikli, yenilikçi ve güvenilir projeleri hayata geçiren Aderan Global, Meidan Plaza, First Classe, Villa Classe, Classe Green, Harmoni, Kundu Kanyon, Sorgun Kanyon, Manor Belek, Arasta gibi projelerin yanı sıra LIU Resorts, Sirius Deluxe Otel ve Bodrum’da ve Konyaaltı’nda yeni hayata geçireceği oteller gibi turizm yatırımları ile de adından söz ettiriyor. Belek’teki Fenerbahçe Tesisleri’nin de inşasını tamamlayarak yeni nesil mimariye katkı sağlayan Aderan Global, projelerinde güvenli konut yaklaşımı, deprem, yapı denetim ve yangın yönetmeliğine uygunluk esası ile hareket ediyor.