Her villanın kendine ait özel havuzu, müstakil bahçesi, terası ve benzersiz özellikleri ile Atrio Park Villaları size hayatı bir başka yaşatıyor!

Urla İçmeler Sahil'de bulunan Atrio Park Villaları, bulunduğu konum itibariyle size denize ve doğanın içinde huzur dolu bir yaşam sunarken; seçkin konumu sayesinde golf sahaları, rüzgar sörfü, binicilik klüpleri, yat limanları gibi tesislere yakınlığı ile size mutluluk verecek

Tüm alanları özenle ve üst düzey mimarlık anlayışı ile tasarlanmış Atrio Park Villaları, konumu itibari geniş yeşil alanlara ve denize yakınlığı ile dikkat çekmektedir. Projemizin bulunduğu Urla İçmeler, yoğun bir konutlaşma ve kirlenme sorununa maruz kalmamış, doğanın koynunda yüzü ise denize dönük bakir bir bölgedir.

Atrio Park Villaları ve Fiyat Listesi

Konut yatırımlarının gözdesi olan İçmeler'in sırtları yemyeşil yüksek tepelere, yüzü ise 1.5 km. uzunluğunda sahil şeridine dönüktür. İzmir-Çeşme otoyolunun yanı başında bulunan projemiz doğal güzelliklerin koynunda size ulaşım kolaylığı da sağlamaktadır. 

HAYATINIZA KEYİF KATACAK HER ŞEY ÇOK YAKIN

Atrio Park Villaları; golf sahaları, binicilik klüpleri, yat limanları, rüzgar sörfü gibi sosyal tesislere yakınlığı ile keyif aldığınız her şeye çok yakın ve seçkin bir konumda...

SATIŞ OFİSİ

+90 544 247 1666

E-POSTA

[email protected]