Birçok Belediye, Belediye Başkanı, Sanatçı, Firma, Sosyal Sorumluluk Projesinin ödül aldığı gecede Türk Müziğinin En Seçkin Radyosu Radyo Alaturka da ‘’ Türkiye’nin en Başarılı Radyosu ‘’ seçildi.

Halk oylaması ile yapılan proje pandemi dönemi nedeni ile 1 yıl ötelenmişti.

The Green Park Otel-Pendik de gerçekleşen geceye birçok ünlü Sanatçı, Belediye Başkanı İş insanı katılım göstererek ödüle layık görüldü.

2019 yılı itibariyle Yasin Global bünyesinde hizmet vermekte olan Türk Sanat Müziğinin En Seçkin Radyosu, Radyo Alaturka ise 2.yıla 4.ödülünü sığdırmanın mutluluğunu yaşadı. Geceye Radyo Alaturkanın Genel Yayın Yönetmeni Beyza KOÇ ile sabah Program yapımcı ve sunucusu Altan KİRAZ katılım gösterdi.

Sahne de ödül konuşması yapan Genel Yayın Yönetmeni Beyza KOÇ ‘’ Radyo Alaturkamız 2019 Eylül ayından bu yana Yasin Global bünyesinde Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Yasin ÇÖREKCİ ve Yön. Kurulu Üyemiz SN. Av. Mükerrem TAMAN öncülüğünde yola devam ediyor, 2 yıla 4 ödül sığdırdık arkamızdaki güç ve destekleri çok kıymetli ifadelerini kullanarak, Türk sanat müziğini genç kuşağa aşıladıklarını, daha nice başarılara imza atacaklarını, tüm programcıların aynı özen ile dinleyicinin kalbine taht karararak yola Türk müziğine sahip çıkarak devam ettiklerini ,Türk Sanat Müziği adına destek gösteren dinleyiciler, bestekar, güfte kâr ve kıymetli Türk Müziği icracıları için ödülü aldıklarını belirtti.