Akçakoca, 'nın kuzey bölgesinde yer alan Kalekoyu projesi'de Havuzlu villalar, dubleks daireler, geniş teraslı zemin kat daireler, müstakil kullanımlı bahçe daireleri gibi pek çok seçeneği bir arada bulunduran projede, toplam brüt alanı 282 metrekare olan 5+1 villa, 182 metrekarelik 3+1 dubleks, 138 metrekarelik 2+1 dubleks, 152 metrekarelik 3+1 daire, 122, 133, 98 ve 88 metrekare büyüklüklerinde 2+1 daire ile 89 metrekarelik 1+1 daire seçenekleri yer alıyor.

DÖRT MEVSİMİN MERKEZİNDE

Akçakoca, ulaşım açısından da çok merkezi bir konumda. İstanbul ya da Ankara’dan Kuzey Marmara ve TEM otoyolları kullanılarak sadece 2 saatte Kalekoyu’na ulaşılabiliyor. Burada yaşayanlar yalnızca yaz aylarının değil dört mevsimin tadını çıkaracak.

kalekoyu-projesi villa

Yakın mesafede bulunan Abant, Yedigöller Milli Parkı, Topuk ve Kardüz yaylaları, Kartalkaya Kayak Merkezi ve Gölcük Tabiat Parkı da kış aylarında tercih ediliyor. Projeye Abant 1 saat, Gölcük 1 saat 15 dakika, Kartalkaya 1.5 saat mesafede yer alıyor.

AİDATLARI DÜŞÜRECEK FORMÜL

Akçakoca Kalekoyu projesi enerji verimliliği ve çevre ön planda tutularak tasarlanıyor. Otopark üstlerinde kullanılacak güneş panelleriyle doğadan enerji elde ediliyor. Yağmur suları, toplama sistemleriyle depolanarak bahçe sulamasında kullanılıyor. Yüksek verimli ısıtma-soğutma sistemleriyle, son teknoloji led aydınlatmalarla ve bina otomasyon sistemiyle enerji verimliliği üst düzeye çıkıyor. Böylece hem doğal kaynaklar korunuyor hem de ortak alan giderl