Gül İnşaat Özelikle Beylikdüzü ve Florya bölgelerinde bir çok projeye imza atmış bir firma olarak zamanında teslim ve sağlam binalar inşa eden bir inşaat firması olarak dikkat çekiyor. Kahramanmaraş deprimi sonrası bir çok kişi kısa katlı ve zemini sağlam bölgeleir tercih ediyor bu nedenle bloklara kısa katlı bloklardan oluşuyor projenin inşaat alanı ise 25 bin metrekare. Ahteran İstanbul projesinde 2+1 daireler 133 ila 144 metrekare, 3+1 daireler 172 ila 176 metrekare, 4+1 daireler 235 metrekare olarak planlandı.

Bugüne kadar başarılı birçok projeye imza atan Gül İnşaat, yeni projesi için Esenyurt'u seçti. Ahteran İstanbul adıyla satışa sunulan proje, aile yaşamına uygun olarak geniş daire seçenekleri barındırıyor.

Ahteran İstanbul Projesi ve Fiyat

Keyifli, prestijli, konforlu ve ferah bir aile yaşamı için geliştirilen Ahteran İstanbul projesinde daireler 3 kata kadar göl manzarasına sahip. Yatay mimariye sahip proje, Kanal İstanbul'a komşu, metro istasyonuna 50 metre, İstanbul Havaalanı, Akbatı AVM ve İstinye Üniversitesi Hastanesi'ne yakın bir konumda yer alıyor.

Ardıçlı Mah. Doğan Araslı Bulv. 803 Sok. 243 Ada 8 Parsel Esenyurt/İstanbul