Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır, Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği(GİGDER), 1. Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı’nda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı’na seçildi.

Gayrimenkul İhracatı 2025 Stratejik Eylem Planı Lansmanı ve GİGDER 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı dün gerçekleşti. Kurul toplantısında GİGDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı’na getirilen Abdüssamet Bahadır, yaptığı açıklamada Türkiye’nin taşıyıcı sektörlerinden biri olan gayrimenkul sektörünün dünyaya açılan yüzü olma hedefiyle kurulan GİGDER’in, uluslararası gayrimenkul yatırımlarını güçlendirmek için çalıştığını söyledi. Abdüssamet Bahadır “Sektör temsilcilerinin beklentilerini ulusal ve uluslararası platformlarda daha iyi anlatabilmek için kurulan bir oluşumun içindeyiz. Ülkemizin geleceğine katma değer üreten projelerimiz ve misafirimiz saydığımız uluslararası yatırımcılarımızla sektörümüzün yurtdışındaki liderliğine öncülük ediyoruz, etmeye devam edeceğiz” dedi. Bahadır, GİGDER’de Kurucular Kurulu Üyesi olarak görev yapıyordu.

www.bahasholding.com

Bahaş Holding hakkında:

İnşaat müteahhitliği ve gayrimenkul geliştirme alanlarında köklü tecrübeye sahip olan Bahaş Holding, güçlü ve modern kurumsal yapısıyla 30 yıldan bu yana; inşaat, taahhüt, sağlık, turizm, tarım ve hayvancılık, oyuncak, akaryakıt, satış ve pazarlama, proje yönetimi, savunma sanayi ve teknoloji gibi farklı alanlarda hizmet vermektedir. Gayrimenkul ve inşaat sektöründe; yurt içinde büyük konut sitelerinin yanı sıra, her tür yapının teknik ve sosyal tesislerini, altyapılarını inşa eden Bahaş Holding, çevre ve peyzaj düzenlemeleri alanında da faaliyet göstermektedir. Bugüne kadar kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik okul, hastane, yol, köprü gibi büyük projelere imzasını atan Bahaş Holding, anahtar teslimi 100’e yakın projeyi tamamlamıştır. Taahhüt işindeki başarısını konut sektörüne taşımak amacıyla Özyurtlar Holding ortaklığıyla “Meydan Ardıçlı” ve “Nlogo İstanbul”, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Gaziosmanpaşa Belediyesi güvencesiyle Gaziosmanpaşa’da “Gop Plevne Kentsel Dönüşüm Projesi” ile “Üsküdar Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’ni hayata geçirmektedir. Bunların yanı sıra; İstanbul’un farklı bölgelerinde arazi ve proje geliştirme çalışmalarına devam etmektedir.