Avaztürk.com'un haberine göre  Bankalar tarafından müşterilerine özel kampanyalar açıklanmaya devam ediyor. Yüksek enflasyon nedeniyle düşen alım gücünü göz önüne alan bankalar, müşterilerine özel harcadıkça kazandıran kampanyalarını açıklıyor. Bu kapsamda Ziraat Bankası, genç müşterilerine yönelik yeni kampanyasını duyurdu.

Ziraat Bankası, Bankkart Genç’in kredi kartı ya da banka kartı özelliğine sahip kartlar ile alışveriş yapacak genç müşterilerine 100 TL değerinde Bankkart lira vereceğini açıkladı. Kampanya kapsamında olan kartlar ile Hepsiburada e-ticaret platform üzerinde yapılacak alışverişlerde 100 TL değerinde Bankkart lira kazanılacak. Kampanyanın detayları ve katılım şartları da Ziraat Bankası tarafından açıklandı.

KAMPANYA DETAYLARI

Ziraat Bankası ilgili kampanyasına dair detayları şu şekilde aktardı; ‘’Kampanya kapsamında tek seferde yapılacak 350 TL ve üzeri her alışverişe 50 TL olmak üzere toplamda 100 TL Bankkart lira verilecek. Kampanyadan yararlanmak isteyenler, Hepsiburada’dan yapacakları alışverişlerinde Bankkart Genç’in özelliklerini kullanmalıdır.’’ Kampanya kapsamında geçerli olan Bankkat Genç, Ziraat Bankası tarafından 18 ile 25 yaş arası gençlere özel olarak verilen bir kredi kartıdır. Kampanyayla birlikte gençlerin alışverişinde avantajlar sunan bu kart aynı zamanda, gençlere farklı fırsatlar da sunmaya devam ediyor.

SON GÜN 31 MAYIS

Ziraat Bankası tarafından gençlere özel sunulan kampanya 1 Mayıs 2023 tarihinde başlamış ve 31 Mayıs 2023 tarihinde sona erecektir. Kampanyaya katılmak için müşterilerin Bankkart Mobil uygulaması kullanması gerekiyor. Bankkart Mobil uygulaması üzerinden kampanyaya katılım gerçekleştirildikten sonra Hepsiburada e-ticaret platformu üzerinden tek seferde yapılan 350 TL ve üzeri alışverişlerde 50 TL olmak üzere toplamda 100 TL Bankkart lira kazanılacaktır. Alışverişlerde kazanılan Bankkart liralar 7 Haziran 2023 tarihinde müşterilerin kartına yüklenecek ve 21 Haziran 2023 tarihine kadar kullanılacaktır. 21 Haziran 2023 tarihine kadar kazanılan Bankkart liraların kullanılmaması durumunda, kartlara yüklenen liralar Ziraat Bankası tarafından geri alınacaktır. Kampanya dönemi boyunca birden fazla alışveriş yapılması durumunda her bir alışveriş için ayrı ayrı Bankkart lira kazanılacaktır.