1966 yılından beri İstanbul’da yurt içinde birçok kişi ve projeye ürün temin eden ve yaşanılan mekânların kalite ve konforunun artmasına katkıda bulunan Yılmazlar Banyo Merkezi, şimdi tasarımsal olarak tavanlarında igroların kullanılmasıyla Türkiye’de ilk olacak 250 m²’lik yeni mağazası ile Caddebostan’da da sizlere hizmet vermeye devam edecek.

 

Yılmazlar Banyo Merkezi Geniş Ürün Gamı ile Banyolarınız İçin İhtiyaç Duyacağınız Her Şeyi Sunuyor

Yılmazlar Banyo Merkezi; seramik, yer ve duvar kaplama malzemeleri, armatürler, duş kabinleri ve banyo küvetleri, mutfak ve banyo mobilyaları, duvar kağıdı ve parke ürünleri gibi banyolarınız için kaliteli banyo ürünleri sunan, müşterilerinin tercih ve değerlerini önemsemekte olan bir markadır. Yılmazlar Banyo Merkezi, tarzı ile fark yaratmaya devam ederken; müşterilerine hizmet etmek için azimle çalışmaktadır.

Yılmazlar Banyo Merkezi1

Sektöründe kendini dünyaya ispat etmiş yerli ve yabancı 11 firma ile çalışan Yılmazlar Banyo Merkezi, uzun yıllara dayanan tecrübesi ve konusunda uzman kadrosuyla; banyolarınız için ihtiyaç duyacağınız her şeyi, zengin ürün çeşitliliği ve yüksek stok miktarı ile çok yakında Caddebostan mağazasında da sizlere sunuyor olacak.

Banyolarınız İçin Yeni Adresiniz: Yılmazlar Banyo Merkezi Caddebostan Şubesi

Yılmazlar Banyo Merkezi’ni çok yakında Caddebostan’daki yeni adresinde ziyaret edebilirsiniz. Toplamda 17.150 metrekare mağaza ve depolarıyla, güvenli, doğru ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet verdiği ağına birini daha ekleyen Yılmazlar Banyo Merkezi, Caddebostan’daki mağazasında da size aynı kalite ile hizmet vermeyi sürdürecek.

Size zarif çözümler sunabilecek çeşitli markaların ana bayisi olan Yılmazlar Banyo Merkezi sizlere; Caddebostan’daki yeni mağazasında Geberit, Majorca Tiffany, Hansgrohe / Axor, Duravit, Bocchi, Qua, Hüppe, Artemis, Florim, Refin ve Ardex ürünlerini yerinde görüp, daha yakından inceleyebilme imkanı sunuyor.

Yılmazlar Banyo Merkezi olarak günden güne büyüyen ağımıza birini daha katmış oluğumuz Caddebostan mağazamızda sizleri ağırlamayı çok isteriz.

Mağazamıza gelmeden önce geniş ürün yelpazemizi aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz!

Ürünleri görmek için tıklayın!

YILMAZLAR BANYO MERKEZİ

Yılmazlar Banyo Merkezi; ilk günden bugüne en iyi kalite ve konforda hizmet vermeyi sürdüren, 1966 yılında başladığı yolculuğunda bu yana uluslararası alanda dikkat çekmiş birçok markanın ana bayisi konumunda bir firmadır. Yılmazlar Banyo Merkezi; seramik, yer ve duvar kaplama malzemeleri, armatürler, duş kabinleri ve banyo küvetleri, mutfak ve banyo mobilyaları, duvar kağıdı ve parke ürünleri gibi birçok banyo ürününe dair bünyesindeki markalar ile birlikte hizmet vermektedir. 

 

Caddebostan Adres: Caddebostan Mah. Cemil Topuzlu Cd. Elif Apt. No: 26-27 Kadıköy / İstanbul

Mecidiyeköy Adres: Fulya Mah. Garaj Sk. No:5 Mecidiyeköy / İstanbul

Ayrıntılı Bilgi İçin: DEZİNTİ TASARIM DANIŞMANLIK

 

Mimarlık ve Yapı sektöründe 20 yıllık profesyonel meslek hayatının ardından, yine Türkiye’nin bu en güçlü sektörüne katkıda bulunmak için bir araya gelmiş, sektörün dinamiklerini çok iyi tanıyan, hedef kitlenin beklentilerini birebir yaşamış kurucusu mimar olan bir oluşum. Mimarlar, tasarımcılar, yazılımcılar ve pazarlama danışmanlarından kurulu etkin ve deneyimli ekibi ve güçlü çözüm ortaklarıyla yıllarca ilgili alanlarda birçok dijital yayıncılık, doküman yönetimi, katalog, tanıtım ve pazarlama projesini var etti ve geliştirdi. Tasarım, mimarlık, yapı üçgeninde yer alan firma, kurum, kuruluşlara; danışmanlık, stratejik planlama ve pazarlama, marka bilinirliği, iletişim, araştırma/geliştirme ve organizasyon hizmetleri sunuyor.