Genç ve başarılı iş adamı MAG Kurucusu Can Çavuşoğlu eşi Seda Çavuşoğlu ve Beril Çavuşoğlu ev sahipliğinde gerçekleşen geleneksel MAGical Night, 1000’den fazla davetlinin katılımıyla Bilkent Otel’de gerçekleşti.

Şehrin en ihtişamlı gecesi MAGical Night, ünlü radyo programcıları Serkan Kızılbayır ve Özgür Aksuna’nın sunumu ile başladı.  Matmazel Coco’nun sahne şovları ile renklenen gece; sponsorlara plaket takdimi ile devam etti. Video mapping gösterileri ile büyüleyen geceye Bilkent Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Aydoğan, Bilkent Holding A.Ş Şirketinde Grup Başkanı Orhan Koral, Avantgarde Collection Kurucusu İsmet Ömer Öztanık, Damnus Enerji ve Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Cömert, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok Acıbadem Ankara Hastanesi Direktörü Nihan Karaçam Salkaya, Dalsan Genel Müdür Yardımcısı Timuçin Daloğlu gibi iş ve bürokrasi dünyasının tanınmış isimleri katılırken; çok sayıda üst düzey yönetici ve Raşit Bağzıbağlı, Beliz-Ahmet Büyükhanlı gibi cemiyet hayatının sevilen simaları da yoğun ilgi gösterdi. 

Beril Çavuşoğlu davetlilere bu güzel organizasyonda kendilerine eşlik ettiği için teşekkür etti. Mustafa Kemal Atatürk’ün Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak’ sözleriyle konuşmasına başlayan MAG Kurucusu Can Çavuşoğlu,  şöyle devam etti: “Ulu Önder Atatürk’ün ışığında ve bu sözü doğrultusunda, 19 yıldır sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. MAG ailesi olarak birçok alanda faaliyet göstererek Ankara’ya sihirli bir gece kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Aylar süren hazırlık süresince bizimle aynı heyecanı paylaşan siz değerli konuklarımıza ve iş ortaklarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Gecenin mimarlarına plaket takdim edildi

Yılın en büyülü gecesinin mimarlarına plaketleri Can Cavuşoğlu ve Beril Çavuşoğlu tarafından takdim edildi. Gecenin ana sponsoru Fırat İnşaat adına plaketi Fırat Life İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Fırat takdim alırken, Bilkent Otel ve Bilintur A.Ş adına Genel Müdürü Arda Yurtsever aldı. Gecenin sponsorlarından Tepe Home’un plaketi ise Tepe Home Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Koral’a teslim edildi. Porsche, Efes Pilsen,

Es Styling, Onur Mining, Trusa, Cosentino, Prof. Dr. Erol Koç, Şermi Medbeauty, Op.Dr. Esra Çabuk Cömert, Teknik Takım, Çok Medya, Enfest Organizasyon, teşekkür plaketlerini takdim alırken; MAGical Night’ta olmaktan ötürü duydukları memnuniyeti dile getirdi.