Sabiha Gökçen Havalimanı'na sadece 25 km uzaklıkta bulunan otel, iş seyahati için İstanbul’a gelenlere harika bir deneyim yaşatıyor. İş oteli olan The City Suites, sunduğu SPA hizmetiyle de tüm günün yorgunluğunu atmanıza olanak sağlıyor.

İstanbul Finans Merkezi’nin yer aldığı Atakent’te bulunan The City Suites, misafirlerini şehrin karmaşasından uzaklaştırarak konforlu odalarda ağırlıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı'na 25 km uzaklıkta bulunan ve şehir dışından gelen misafirleri için oldukça kolay bir ulaşıma sahip olan iş otelinde ücretsiz Wi-Fi hizmeti, cafe, restoran ve SPA bulunuyor.

Günün yorgunluğunu The City Spa’da atın

The City Suites’te konaklayan misafirler, günün yorgunluğunu The City Spa’nın büyülü dünyasında atabiliyor. Daha ilk adımda farkını hissettiren hamam ve saunada sunulan masaj ve kese-köpük hizmetleri tüm günün gerginliğini atmanızı sağlıyor.

“İş yorgunluğunu alacak konforu sunuyoruz”

Kinesis İnşaat AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Bayrak, “Otelimiz, İstanbul’un yeni finans merkezinin kalbi Atakent’te, İstanbul Finans Merkezi’ne yürüme mesafesinde bulunuyor. İş seyahati için buraya gelen kişi sayısı oldukça hızla artıyor.  The City Suites otelini ‘şehrin yaşam ve iş oteli’ sloganıyla 2017 yılında açtık. Otelimiz, Ataşehir’de iş koşuşturmasının yorgunluğunu alacak konforda bir otel olmasıyla öne çıkıyor” dedi.

The City Suites hakkında 

The City Suites; mimarinin işlevsel ve ruhani yönlerini harmanlayan projeleriyle turizme yeni bir soluk getiren Kinesis’in İstanbul Anadolu yakasındaki yaşam, lezzet ve iş otelidir. Yüksek kalite standartlarıyla bir otelden beklenen tüm konforu ve hizmeti sunan The City Suites, İstanbul’un yeni finans merkezi Atakent’te butik otel konseptiyle harika bir konaklama fırsatı sunuyor. İş ve yaşam koşturmacasının yorgunluğunu dakikalar içerisinde yok eden Aura Spa ve şehrin her mevsiminde eğlenceyi yaşatan Mevsim Bahçesi ayrıcalıklarıyla unutulmaz bir tatil yaşatıyor.

http://www.thecitysuites.com.tr/