Bu modern SUV, sürüş keyfini yeniden keşfetmenizi sağlamak için teknolojik mükemmelliği ve olağanüstü konforu bir araya getiriyor. DS 7, iç mekanda sunduğu gelişmiş teknolojiler ve ayrıntılara gösterilen özenle, seyahat sanatına ve Fransız bilgi birikimine saygı duruşu olarak boy gösteriyor.

DS 7 Crossback için yapılan tasarım değişiklikleri arasında yeni LED gündüz sürüş farları, daha büyük bir ön ızgara ve teknik özelliklere bağlı olarak parlak siyah veya kromla kaplanmış ince ayarlı "DS kanadı" motifi yer alıyor. Ayrıca  DS ayrıca farları 'Pixel LED Vision 3.0' teknolojisiyle güncelledi.

Yeni Ds 7'yi Keşfedin

Yeni 19 inç alaşım jant tasarımları araca ayrı bir hava katıyor. Sınıfının en iyisi E-TENSE 4x4 360, özel 21 inç jantlara sahip.

DS 7'nin 12 inçlik yeni bir merkezi dokunmatik ekranın bulunduğu kabininde   önemli güncellemeler yapıldı. . DS 4 ile aynı işletim sistemini kullanıyor. Ayrıca güncellenmiş grafikler ve sürücü kişiselleştirme seçeneklerine de sahip olan 12 inçlik bir dijital sürücü ekranı ile eşleştirilmiştir. Tüm modellerde ambiyans aydınlatması ve kabartmalı deri gösterge paneli bulunur.

DIŞ TASARIM

Dinamik silüeti, derin çizgileri ve heykelsi tasarımıyla DS 7, tüm ihtişamı ile yeniden yaratılıyor. Arkada balık sırtı desenli farlar, otomobilin hatlarıyla mükemmel bir bütünlük oluştururken yeni ön ışık imzasını uyumlu bir şekilde tamamlayarak güçlü ve çarpıcı bir görünüm ortaya koyuyor.

Dur-kalk özellikli uyarlanabilir hız sabitleme sistemi, öndeki yolu kusurlara karşı izleyen ve algıladıklarına göre her bir tekerleği bağımsız olarak ayarlayabilen Aktif Tarama Süspansiyonu ile birlikte sunuluyor.

Revize edilmiş DS 7'nin üç adet plug-in hibrit E-TENSE versiyonu, Ağustos ayında   satışa sunulacak. Önden çekişli E-TENSE 225, 1,6 litrelik benzinli motor ve tek elektrikli motordan 222 hp güç üretiyor. E-TENSE 4x4 300, arka aksta 296 hp güç üreten ek bir elektrik motoruna sahip.