Teknolojioku.com'un haberine göre  sürekli kendini yenileyen Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, aldığı güncellemeler sayesinde gelişmeye devam ediyor. Bir dönem ciddi kan kaybına uğrasa da şirket kullanıcılarını geri kazanmayı başarmıştı. Telegram ile sıkı bir rekabet halinde olan platformun yeni özelliği de yolda. Kullanıcılar tarafından fazlasıyla sevileceğini tahmin ettiğimiz bu özelliğin tüm detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan haberimize geçelim.

WhatsApp2

WhatsApp’a yeni bir özellik daha geliyor

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma araçlarından birisi olan WhatsApp, yeniliklerle beraber gelişmeye devam ediyor. Kullanıcılar söz konusu platform hakkında almış olduğu her haberi dikkatli biçimde takip ediyor. Zira gelebilecek güncellemeler, uygulamanın kullanım deneyimini ciddi şekilde etkileme ihtimaline sahip. Bu bağlamda WhatsApp hakkında çıkan her haber ve iddia, kullanıcılar için kritik öneme sahip diyebiliriz.

WhatsApp

Gelen son bilgilere göre ise WhatsApp, sadece bir kez dinlenebilen sesli mesaj özelliği üzerinde çalışıyor. Yakın zamanda servis edilmesini beklediğimiz bu özellik, tek seferlik gönderebildiğimiz fotoğraf mesajlarına benzer şekilde çalışacak. Tek sefer dinlenebilecek şekilde atılan sesli mesajın içeriğinde 1 ve ses ibareleri yer alacak ve bu sesli mesaj bir kez dinlendikten sonra aktifliğini yitirecek. Peki WhatsApp’ın bu yeni özelliğini siz nasıl buldunuz? Görüş ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.