Evinizin Koltuğunda Otururken Ormana Dokunabilme İmkanı Özak Göktürk 2’de. Kendine Has Havası, Hayatınıza Değer Katacak Çevresiyle Göktürk Satış Ofisine Davetlisiniz. Doğanın Kalbinde Yaşam. Her Şey Yanı Başınızda. Büyük Teras Alanları.

Mutluluğun ve huzurun tarifsiz doğası!

Rüzgâr, gölgesinde oturduğunuz ağaçların yapraklarına dokunurken bir an için her şeyi unutun ve sadece bu anın tadını çıkarın. Barbekü ve piknik alanında aileniz, dostlarınız ve sevdiklerinizle keyifli vakit geçirin. Ormanın yanı başında gökyüzüne uzanan ağaçlar ile doğanın görkemini en üst katlara kadar hissedin.

Özak Doa Göktürk, size bol oksijenli bir spor deneyimi sunuyor. Tertemiz orman havasında ister koşun ister pedal çevirin. Özak Doa Göktürk, gym salonunda da çeşitli spor aktivitelerini keyifle yapmanıza olanak sağlıyor.

Sevdiklerinizle birlikte keyifli vakit geçirin, bir fincan kahve ya da bir bardak sıcak çay eşliğinde mutluluğu paylaşın. İnsanın havasını değiştiren lounge alanında dostlarınızla yapacağınız samimi sohbetler sizleri bekliyor.

Çocuklar, onlar için hazırlanan oyun odalarında eğlenirken siz de içiniz rahat bir şekilde keyfinize bakabilirsiniz. Aynı anda cam duvarların ardından çocuklarınıza göz kulak olabilir, hatta doğrudan onların keyfine ortak olabilirsiniz.

İstanbul’un en geniş orman alanlarıyla iç içe geçmiş bir yaşam alanı...

Çocuklarınızı doğa ile bütünleşmiş bir ortamda büyütürken, yeşil ve sürdürülebilir bir yaşam inşa edin. Ormana komşu olmanın, her nefeste çam ağaçlarının kokusunu içinize çekmenin verdiği o paha biçilemez his, Özak Doa Göktürk’de hep sizinle…

Doğayı tanıyarak, severek, hissederek büyüyen çocuklar…

Ormanın tüm cömertliğiyle sunduğu eşsiz yapısı içinde çocuklarınızın ayakları toprağa değerek büyüyeceği, sakin, huzurlu ve güvenli dokusuyla Özak Doa Göktürk, İstanbul’un en ideal yaşam alanlarından birine sahip…