Halk GYO bağlı ortaklığı Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş., sanayinin ve lojistiğin merkezinde, yeni nesil bir karma sanayi sitesi olan Dilovası Modern Sanayi Sitesi’ni hayata geçirerek iş dünyasının modern yüzü olmayı amaçlıyor.

İnşaat faaliyetlerine başlanan Dilovası Modern Sanayi Sitesi, Türk sanayisinin gelişme aksı olarak nitelenen İstanbul, Kocaeli ve Bursa altın üçgeninde yer alacak. Toplam 133 bin 500 metrekare alan üzerinde kurulacak proje 75 metrekare ile 1500 metrekare arasında değişen büyüklüklerde ve toplam 183.000 m2 kapalı alanlı 350 bağımsız bölümden oluşacak. Yatay ve dikey birleşmeye uygun modüler yapısıyla farklı iş kollarından sanayicilere avantaj sağlayacak.

İnsana ve çevreye duyarlı bir sanayi sitesi

Dilovası Modern Sanayi Sitesi sanayicilerin gelişen ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlandı. Bu doğrultuda yüksek tavanlı geniş aks aralığına sahip atölyelerde, vinç sistemi altyapısı ve atölye önlerinde bulunan açık yükleme alanları ile üretim aşamasında işletmelerin verimliliğini ve konforunu artıracak ayrıcalıklar sunacak.

Halk GYO’nun insana ve çevreye duyarlılık ilkeleri doğrultusunda Dilovası Modern Sanayi Sitesi, güneş enerjisi ve yağmur suyu depolamayı sağlayan çevreci, sürdürülebilir ve enerji dönüşümüne imkân veren altyapısıyla faaliyet gösterecek. Bu kapsamda blok çatılarında bulunan güneş enerjisi panelleriyle ortak alan enerji giderlerine katkı, tasarruf ve aidatlarda optimizasyon sağlanacak.